Brug Integrately sammen med Todoist

Integrately lader dig oprette automatiserede arbejdsgange, hurtigt og nemt. Ved at integrere Integrately med Todoist vil du være i stand til at opsætte en-til-en-automatiseringer mellem Todoist og en række apps, herunder:

• Automatisk oprette en Todoist-opgave, når et kort oprettes i Trello.
  • Strømline arbejdsgange ved at føje CRM-opgaver til Todoist.
  • Dele Todoist-opgaver i Slack for at holde alle opdateret.

Sådan konfigurerer du integrationen

1. Log ind eller tilmeld dig en Integrately-konto.
  2. Søg efter og vælg Todoist.
  3. Søg efter og vælg den app, du vil forbinde Todoist med.
  4. Du har nu to valgmuligheder:
    • Vælg en automatisering, der allerede er konfigureret (du kan se en liste over disse under Select 1 Click Automation) ved at klikke på Activate til højre for automatiseringen.
    • Scroll længere ned for at konfigurere din egen automatisering ved at vælge en When og en Do. Når du er tilfreds med din automatisering, skal du vælge Go nederst på siden.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du give Integrately adgang til de apps, der anvendes i din automatisering.

Din automatisering burde nu være klar til brug!

Sådan bruger du integrationen

Tjek Integratelys Todoist-side for en komplet og opdateret oversigt over alle måder, du kan bruge denne integration på.

Sådan sletter du en automatisering

1. Log ind på din Integrately-konto.
  2. Vælg My Automations i menuen til venstre.
  3. Find den automatisering, du ønsker at slette, og klik på ikonet med tre prikker i højre side.
  4. Vælg Delete.
  5. Bekræft, at du ønsker at slette automatiseringen ved at vælge Yes, Delete.

FAQ

Denne integration administreres af Integrately. Tag et kig i Integratelys hjælpecenter for hjælp.