Brug Trello Power-Up sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Trello Power-Ups giver dig mulighed for at tilføje yderligere funktioner til de integrationer, du bruger med Trello. Ved at tilføje en Power-Up til din integration mellem Todoist og Trello, kan du nemt oprette Todoist-opgaver fra dine Trello-cards med et enkelt klik.

Advarsel

Der er i øjeblikket ikke noget officielt importværktøj til at overføre dine data fra Trello til en Todoist-konto. Hvis du ønsker at bruge Todoist på samme måde, som du bruger Trello, så prøv Tavlevisning -funktionen.

Konfigurer Power-Up

1. Gå til Trellos websted for Power-Ups.
  2. klik på Add Power-Up.
  3. Vælg det board, du vil aktivere Power-Up for, i rullemenuen.
  4. Klik på Add.
  5. Power-Up'en er nu aktiveret! Klik på Go to board for at begynde at tilføje opgaver.

Brug Power-Up

Når du har tilføjet Todoist Power-Up til dit Trello-board, finder du en Add to Todoist -knap på hvert af dine cards. Dette vil sende en opgave direkte til din Todoist-indbakke.

1. Åbn et card på dit Trello-board.
  2. Klik på Add to Todoist i højre side af dette card.

Hvis dette er første gang du bruger Power-Up'en, bliver du bedt om at logge på Todoist og give adgang.

Power-Up tilføjer en opgave direkte til din Todoist-indbakke med kortets navn som opgavenavn. Andre kortoplysninger, såsom forfaldsdato eller etiket, er ikke inkluderet i opgaven. Du skal manuelt føje disse til opgaven i Todoist.

Kvik-tip

Når du vil tilbage til dit Trello-card, skal du klikke på linket i navnet på din Todoist-opgave. Dette åbner det pågældende card på dit Trello-board.

Fjern Power-Up

Hvis du ikke længere vil bruge Power-Up'en, kan du fjerne den fra dit board på denne måde:

1. Åbn dit Trello-board.
  2. Klik på Todoist-ikonet i board-menuen. Dette åbner Power-Up-menuen.
  3. Klik på Disable. Power-Up'en fjernes nu fra boardet og vises ikke længere på dine cards.

Opret flere arbejdsgange

Hvis du vil oprette flere arbejdsgange mellem Trello og Todoist, skal du bruge en af disse tredjepartsintegrationer: