Kontakt Todoist for hjælp

Vores team er her for at besvare spørgsmål, løse problemer og lytte til feedback!

Vi forstår også, at det er hurtigere at løse problemer selv. 🕵️‍♂️ Så hvis du oplever et problem med Todoist, er her nogle ressourcer, du måske vil finde nyttige.

Bemærk

Hvis du stadig har brug for hjælp efter at have gennemgået oplysningerne i denne artikel, bedes du kontakte os.

Trin 01: Tjek siden med kendte problemer

Når en fejl bliver identificeret af vores team, vil den sandsynligvis blive opført på siden med Kendte problemer. Denne side er kun tilgængelig på engelsk.

Siden opdateres regelmæssigt (se datoen for sidste opdatering øverst på siden), og vi inkluderer altid en status over vores nuværende kendte fejl. Hvis der er midlertidige løsninger, du kan bruge, mens vi arbejder på en rettelse, vil de blive vist på denne side.

Trin 02: Identificer om problemet er en ny eller eksperimentel funktion

Det kan være, at du forveksler en ny eller eksperimentel funktion med en fejl.

Tjek vores side Nyt på Todoist for at tjekke, om det er en ny funktion, og vores side med eksperimentelle funktioner (kun på engelsk) for at se, om dette er en funktion, vi i øjeblikket deler med eksperimentalister.

Trin 03: Tjek fejlfindingsvejledningerne

Besøg Fejlfinding -sektionen i hjælpecentret for at finde fejlfindingsvejledninger, der kan være relevante for problemet.

Nedenfor er nogle eksempler:

Tredjepartsintegrationer: Kontakt support-teamet

Hvis du oplever problemer med en tredjepartsintegration, kan du tjekke, om vi har en artikel til denne integration i sektionen med integrationer i vores hjælpecenter.

Ikke alle integrationer er udviklet af Doist (virksomheden bag Todoist). Hvis der opstår et teknisk problem med en integration, kan du finde links til relevante supportkanaler på dens respektive integrationside.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os

Har du stadig brug for hjælp? Intet problem! Brug Todoists kontaktformular til at oprette en ticket.

Når du indsender en ticket, skal du inkludere følgende oplysninger:

• Platforme eller browsere, hvor du oplever problemet (for eksempel: macOS, Android eller Google Chrome)
  • Fejlfindingstrin, du allerede har prøvet
  • Skærmbilleder eller en skærmoptagelse af problemet
  • Versionsnummeret at Todoist-appen

Tag en skærmoptagelse af et problem.

Lær, hvordan du tager en skærmoptagelse af et problem ved hjælp af den relevante vejledning til din platform:

Følg disse bedste praksisser, når du optager en skærmoptagelse:

• Hvis problemet opstår, når du arbejder i et projekt, kan du oprette et test Todoist-projekt med generiske opgaver for at sikre privatliv.
  • Udvid optagevinduet for at inkludere de nødvendige brugerfladeelementer.
  • Trim skærmbilledoptagelsen for kun at vise problemet.

Find versionsnummeret at Todoist-appen

Hvis du ikke er sikker på, hvor du kan finde Todoist-appens versionsnummer, skal du følge disse trin:

1. Åbn Todoist i en browser.
  2. Klik på din avatar i øverste venstre hjørne.
  3. En menu vises. Versionsnummeret er angivet nederst i denne menu.

Få mere hjælp

Hvis du har prøvet disse ressourcer og stadig oplever problemer med Todoist, bedes du kontakte os.