Introduktion til teams

Tænk på et team som et sted, hvor du kan huse og organisere information.

Adskil personlige opgaver fra delte opgaver og giv teammedlemmer et virkelig fælles sted til samarbejde.

Begynder- og Pro-kunder kan oprette ét gratis team. Med en opgradering til Business-abonnementet for teamet kan du oprette et ekstra gratis team. Du kan altid tilslutte dig ethvert team, du bliver inviteret til.

Advarsel

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at flytte projekter mellem teams. Vi arbejder på at implementere dette. I mellemtiden kan du eksportere et projekt og importere det til et andet team.

Opret et nyt team

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Scroll ned til bunden af menuen i venstre side.
  3. Klik på Tilføj et team.
  4. Indtast et teamnavn.
  5. Indtast dine teammedlemmers e-mailadresser, hvis det er nødvendigt.
  6. Klik på Tilføj et team.

Bemærk

På nuværende tidspunkt er muligheden for at oprette et team ikke tilgængelig på Todoist til iOS eller Android.

Inviter personer til et team

Inviter folk til teamet via e-mail eller ved at dele et invitationslink:

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på teamet i sidebjælken.
  3. Klik på Inviter medlemmer øverst til højre.
  4. Brug en af disse to valgmuligheder:
  • Inviter via link: Kopier et invitationslink og del det med andre for at invitere dem til dit team. De vil blive tilføjet som medlem (på Business-abonnementet) eller som administrator (på det gratis team-abonnement).
  • Inviter via e-mail: Indtast personens e-mailadresse, vælg deres teamrolle og klik på Send invitationer. De vil modtage en e-mail om at blive medlem af dit team.

Når du inviterer nogen til teamet, vil de automatisk blive tilføjet som medlemmer (på Business-abonnementet) eller som administratorer (på det gratis team-abonnement). Lær mere om hver rolle her.

Fjern nogen fra et team

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Åbn det team, du ønsker at fjerne nogen fra.
  3. Klik på Medlemmer-ikonet i øverste højre hjørne.
  4. Find den person, du ønsker at fjerne, og klik på vedkommendes rolle (enten administrator, medlem eller gæst) til højre for personens navn.
  5. Vælg Fjern fra team.

Advarsel

Kun administratorer kan fjerne nogen fra et team.

Forlad et team

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på teamet i sidebjælken.
  3. Klik på Indstillinger-ikonet øverst til højre.
  4. Klik på Forlad team.

Slet et team

Advarsel

Når du sletter et team, vil det øjeblikkeligt og permanent slette alle teamets data, inklusive alle projekter, opgaver, kommentarer og filer. Dette kan ikke fortrydes. Handlingen påvirker dig og alle andre i teamet.

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på det team, du ønsker at slette.
  3. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  4. Klik på Slet team.

Advarsel

Kun administratorer kan slette et team.

Få hjælp

Hvis der er problemer med at oprette eller administrere et team, bedes du kontakte os.