Att använda TimeCamp med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

TimeCamp är mjukvara som automatiskt mäter tid, spårar användning av webbsidor, applikationer, användarproduktivitet och projekt samt hjälper till att förtydliga hur tiden används.

Med TimeCamp kan du logga timmar för dina Todoistuppgifter genom att automatiskt synka dem med din projektlista i TimeCamp. Sedan kan du räkna ihop den tid du lagt på varje Todoistuppgift i TimeCamps tidsblad och dess dator- och mobilappar.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på ditt TimeCamp-konto, gå till inställningarna och navigera till fliken "Add-ons".
  2. Leta upp Todoist i listan över tillgängliga tillägg och klicka på knappen "Enable".
  3. Klicka på knappen "Enable the integration" Du kommer att bli ombedd att ge TimeCamp ditt godkännande att få tillgång till data från ditt konto. För att fortsätta, gå vidare med godkännandeproceduren.

Hur man använder integrationen

1. Öppna fliken "Timesheet".
  2. Skriv in uppgiften och klicka på knappen "Start tracking".

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av TimeCamp. Vänligen kontakta TimeCamps kundtjänst för att få hjälp.