Att använda Smashlists med Todoist

• Business
  • Gratis
  • Pro

Smashlists är en applikation som skickar dagliga, veckovisa eller månatliga e-postrapporter om vad du och dina samarbetspartner har åstadkommit i Todoist. Det är ett jättebra verktyg för att hålla dina intressenter uppdaterade på hur det går i dina projekt.

Observera

Smashlists finns endast tillgängligt i betalversion. Du kan hitta mer information om deras olika betalversioner här.

Hur man installerar integrationen

1. Gå till Smashlists och välj "Sign in with Todoist".
  2. Logga in med dina inloggningsuppgifter för Todoist.
  3. Du kommer nu att bli ombedd att godkänna att Smashlists får åtkomst till data från ditt konto. För att fortsätta, så går du vidare med godkännandet genom att välja "Agree".
  4. Välj betalversion.

Hur man använder integrationen

1. Gå till "Dashboard" i Smashlists.
  2. Välj "Add Notification".
  3. Ange namnet på din avisering, välj dina projekt, ange mottagarens e-post och välj din rapporteringsfrekvens. När du har gjort det, så väljer du "Add Notification".

Vanliga frågor

1. Gå till fliken "Account" i Smashlists.
  2. I avsnittet "My Plan" så väljer du "Cancel my account".

Den här integrationen hanteras av Smashlists. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Smashlists på support@smashlists.com.