Använd inkorgen i Todoist

Inkorgen är standardplatsen där du kan lägga nya uppgifter, så att du snabbt kan få ut dem ur huvudet. Kom tillbaka senare och planera hur du ska ta hand om dem.

Inkorgen är ett bra sätt att rensa upp i huvudet, så att du kan koncentrera dig på det du gör just nu.

För att lägga till en uppgift i din inkorg, så tar du närmaste Todoist-app t.ex. på datorn, i mobilen, klockan eller annat klicka eller tryck på Lägg till uppgift-knappen, skriv in uppgiftens namn och spara uppgiften.

Alla uppgifter som inte läggs till i något specifikt projekt kommer att standardplaceras i din Inkorg.

Se över och töm din inkorg med jämna mellanrum. Ta några minuter varje dag eller vecka, för att gå igenom uppgifterna som har samlats i inkorgen.

För att komma i bättre ordning så kan du flytta uppgifter till deras relevanta projekt. Lägg sedan till ett förfallodatum så att du alltid kommer ihåg att återkomma till dem senare.

Snabbtips

På webben och i datorapparna så kan du dra och släppa en uppgift till ett annat projekt i sidomenyn.

Var inte rädd för att radera uppgifter från din inkorg. Det är okej om du väljer att inte ge uppgiften uppmärksamhet just nu. Du kan radera uppgiften eller flytta den till ett annat projekt.

Läs mer om inkorgen

• Du kan flagga de viktigaste uppgifterna i inkorgen med olika uppgiftsprioritet. På så vis glömmer du inte att ta hand om dem först av allt
  • Är du osäker på vad du ska lägga i ett projekt respektive inkorgen? Läs mer om skillnaden mellan projekt och inkorg
  • När du har schemalagt några uppgifter i inkorgen, så kan du även använda Idag-vyn för att se vad du har på agendan idag