Att använda TaskClone med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

TaskClone är en automatiseringsapp. Genom att integrera TaskClone med Todoist, så kan du skicka dina uppgifter från Evernote, OneNote, Google Drive och handskrivna uppgifter (via TaskCam) till Todoist.

Hur man installerar integrationen

1. Klicka på sökfältet i TaskClone och sök på Todoist (direkt).
  2. När du gjort ditt val, klickar du på Anslut Todoist.
  3. Logga in i Todoist i popupfönstret som visas, samt godkänn integrationen.
  4. I nästa steg blir du ombedd att välja ett Todoistprojekt till dina uppgifter.
  5. Klicka på Spara & slutför efter att du valt ditt projekt.

Hur man använder integrationen

Du kan använda integrationen för att skicka uppgifter från Evernote till Todoist på detta vis:

Du kan använda integrationen för att skicka uppgifter från Onenote till Todoist på detta vis:

Du kan använda integrationen för att skicka uppgifter från Google Drive till Todoist på detta vis:

Du kan använda integrationen för att skicka uppgifter från TaskCam till Todoist på detta vis:

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av TaskClone. Vänligen kontakta TaskClones kundtjänst för att få hjälp.