Att använda Integrately med Todoist

Med Integrately kan du snabbt och enkelt automatisera arbetsflöden. Genom att integrera Integrately med Todoist, så kan du installera en-till-en-automatiseringar mellan Todoist och olika appar, inklusive:

• Skapa automatiskt en Todoist-uppgift när ett kort skapas i Trello
  • Effektivisera arbetsflöden genom att lägga till uppgifter för kundrelationshantering i Todoist
  • Dela Todoist-uppgifter i Slack så att alla håller sig uppdaterade

Hur man installerar integrationen

1. Logga in eller registrera dig för ett Integrately-konto.
  2. Sök efter och välj Todoist.
  3. Sök på och välj appen som du vill ansluta Todoist till.
  4. Nu har du två alternativ:
    • Välj en automatisering som redan är installerad (du kan se en lista över dessa under "Select 1 Click Automation") genom att klicka på "Activate" till höger om automatiseringen
    • Skrolla ned för att installera din egen automatisering, genom att välja ett "When" och ett "Do". Välj "Go" längst ned på sidan när du är nöjd med din automatisering
  5. Godkänn att Integrately får åtkomst till apparna som är med i din automatisering.

Nu bör din automatisering vara färdig att köras!

Hur man använder integrationen

Kolla in Integratelys Todoist-sida för en fullständig och aktuell översikt av alla sätt som du kan använda den här integrationen på.

Hur man raderar en automatisering

1. Logga in på ditt Integrately-konto.
  2. Välj "My Automations" i vänstermenyn.
  3. Leta upp automatiseringen som du vill ta bort och klicka på ikonen med tre punkter på högersidan.
  4. Välj Radera.
  5. Bekräfta att du vill radera automatiseringen genom att klicka på "Yes, Delete".

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Integrately. Vänligen seIntegratelys hjälpcentral för att få hjälp.