Att använda OneNote med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

OneNote är en app för att ta anteckningar, som hjälper dig att hålla ordningen på dina anteckningar och filer, samt att samarbeta med andra.

Genom att ansluta OneNote till Todoist, så kan du installera flera olika automatiserade åtgärder, t.ex. att göra dina anteckningar till uppgifter och dina uppgifter till anteckningar, logga slutförda uppgifter som anteckningar i OneNote och mycket mera.

Varning

För närvarande har inte Todoist någon direktintegration med OneNote. Istället kan du använda en av våra integrationer med automatiseringsappar för att installera en anslutning mellan OneNote och Todoist.

Installera integrationen

Vi rekommenderar att du använder en av integrationerna här nedan för att installera en anslutning mellan OneNote och Todoist:

Så snart du har installerat en integration mellan Todoist och en av apparna här ovan, så kan du börja använda OneNote med Todoist.

Att använda OneNote med Todoist

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda OneNote med Todoist på, gå då till appsidan som du använde för att installera anslutningen mellan de två apparna:

Ta bort integrationen

Här nedan finns guider över hur man inaktiverar en anslutning i var och en av apparna som man kan använda för att ansluta OneNote till Todoist:

Vanliga frågor

Vi tittar på om det skulle vara möjligt att skapa vår egen integration med OneNote. Däremot, så har vi för närvarande ingen utsatt tidpunkt för när detta skulle kunna utföras.