Hantera din Todoist Business-version

• Business

• Webben

Om du vill uppdatera faktureringsperioden eller faktureringsuppgifterna för Todoist Business-versionen, eller ladda ned dina fakturor, gör då såhär:

Varning

Du måste vara teamadministratör för att hantera dina faktureringsuppgifter för Business.

1. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klicka på ditt team i sidomenyn.
  3. Klicka på Inställningar längst upp till höger.
  4. Ställ dig under teamets namn i sidomenyn och klicka på Fakturering.
  5. Klicka på Hantera fakturering.
    1. Klicka på Uppdatera version för att uppdatera din faktureringsperiod.
    2. Ställ dig under Faktureringsuppgifter och klicka på Uppdatera för att uppdatera ditt namn, adress eller momsregistreringsnummer.
    3. Klicka på pennikonen till höger om dina befintliga kortuppgifter, för att uppdatera dina kortuppgifter.
    4. För att ladda ned din faktura så klickar du på fakturan du vill ha under Fakturahistorik.

Vanliga frågor

Dessvärre stöds inte detta för tillfället. Fakturorna skickas endast till administratören i ditt Business-team.

Din Business-version kommer att sägas upp och ditt team kommer att återgå till Gratisversionen. Inga av dina data försvinner, men du förlorar åtkomsten till Business-funktionerna. Läs mer.

Tyvärr går det inte att byta faktureringsvaluta i en aktiv prenumeration. Du behöver först säga upp din nuvarande Business-prenumeration och sedan registrera en ny prenumeration.