Säg upp en Todoist-prenumeration

• Business
  • Pro

Säg upp en Pro-prenumeration

För att säga upp din Pro-prenumeration, så behöver du bara avbryta din Pro-betalning från att automatiskt förnya sig själv. För att göra detta, så behöver du stänga av den utifrån vilken betalningsmetod som du har använt:

Kortbetalningar gjorda genom Todoist kommer att förnyas automatiskt. Såhär stänger du av det:

1. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Prenumerationsfliken.
  5. Klicka på knappen Avbryt version.
  6. Välj skälet till varför du säger upp prenumerationen och berätta om det är något vi kan förbättra.
  7. Klicka på Ja, avbryt för att bekräfta uppsägningen.

Observera att PayPal inte längre finns tillgängligt som betalningsalternativ. Eventuella betalningar som är gjorda via PayPal kommer inte att förnyas automatiskt.

App Store-prenumerationer är förinställda att förnyas automatiskt, så dem behöver du stänga av manuellt. Du hittar alternativet att avbryta automatisk förnyelse genom att gå in på ditt Apple-ID i iTunes eller App Store och sedan välja alternativet "Prenumerationer".

Google Play-prenumerationer kan förnyas automatiskt eller inte, beroende på flera faktorer. Gå in på ditt Play Store-konto och kontrollera om där finns en återkommande Todoist-prenumeration. Om det finns en sådan, så tar du bort den direkt.

Todoist Pro-betalningar gjorda genom Microsoft Store kommer inte att förnyas automatiskt.

Vanliga frågor om Pro-prenumerationer

Nej, du kommer att kunna använda Todoist Pro tills den prenumerationen löper ut. Efter det kommer ditt konto automatiskt att återgå till Bas.

I våra artiklar om återbetalningar hittar du tydliga steg-för-steg-beskrivningar på hur du får tillbaka pengarna, beroende på vilken plattform du använder.

Om du uppgraderade via vår webbsida, Mac App Store, App Store eller Google Play, så kan du byta din faktureringsperiod genom att följa de här instruktionerna.

Du kommer fortfarande att ha åtkomst till alla dina data när du nedgraderar till Bas-versionen.

Säg upp en Business-prenumeration

Om du inte längre behöver ditt Todoist Business-team, så kan du säga upp din prenumeration genom att radera ditt team.

Observera

Endast administratörer kan säga upp ett Todoist Business-konto.

Såhär säger du upp din prenumeration:

1. Logga in på Todoist-kontot på https://todoist.com.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Välj Inställningar.
  4. Gå till vänstermenyn och leta upp teamet som du vill se fakturering för och klicka på Fakturering under teamets namn.
  5. Klicka på Avbryt betalningsplan.
  6. Berätta om vad du gillade bäst med Business-versionen och klicka på Säg upp Business-versionen.
  7. Välj skälet till varför du säger upp prenumerationen och berätta om du har någon feedback åt oss.
  8. Klicka på Säg upp Business-version.
  9. Klicka på Avbryt betalningsplan och bekräfta genom att klicka på Avbryt betalningsplan igen.

Varning

Om du använder Google, Facebook eller Apple för att logga in, så kommer du först att behöva lägga till ett lösenord i ditt Todoist-konto genom att gå till dina Inställningar och välja Konto.

Vanliga frågor om Business-prenumerationer

Kontakta oss, så tittar vi på detta och lägger till Pro-tiden för dig.

Om du har sagt upp din Business-prenumeration inom 30 dagar, kontakta då oss för att få pengarna tillbaka.

Absolut! Ditt team kommer att bli nedgraderat, men alla dina projekt och uppgifter kommer att finnas tillgängliga.

Följ instruktionerna nedan för att lämna Business-teamet. När du har lämnat teamet, så kommer du att kunna fortsätta använda ditt Todoist-konto med alla dina projekt och uppgifter.

1. Logga in på ditt Todoist-konto i en webbläsare.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj Prenumeration i vänstermenyn.
  5. Välj Lämna team.

Om du använder Google, Facebook eller Apple för att logga in, så kommer du först att behöva lägga till ett lösenord i ditt Todoist-konto genom att gå till dina Inställningar och välja Konto.