Be Todoist om hjälp

Vårt team finns här för att svara på frågor, lösa problem och lyssna på feedback!

Vi förstår också att den kan gå snabbare att lösa problem själv. 🕵️‍♂️ Så om du upplever ett problem med Todoist, kommer här några resurser som du kanske kan ha hjälp av.

Observera

Behöver du fortfarande hjälp efter att ha gått igenom informationen i den här artikeln? Kontakta oss.

Steg 01: Kolla sidan med kända problem

Om Todoist-teamet redan känner till buggen, så står den förmodligen listad på sidan med Kända problem Den här sidan finns endast tillgänglig på engelska.

Den här sidan uppdateras regelbundet (du kan se datumet då den uppdaterades senast, längst upp på sidan) och vi inkluderar alltid statusen på våra nuvarande buggar. Om det finns några tillfälliga lösningar som du kan använda medan vi jobbar på en permanent lösning, så kommer vi att lista dem på dem här sidan.

Steg 02: Fastställ om problemet gäller en ny eller experimentell funktion

Det kan vara så att du misstar en ny eller experimentell funktion för en bugg.

Kolla in vår sida Vad är nytt? för att se om det kanske är en ny funktion, samt vår sida med experimentella funktioner för att se om det är en funktion som vi delar just nu med våra Experimentalister.

Snabbtips

Steg 03: Kolla våra felsökningsguider

Gå till Felsökningsavsnitteti Hjälpcentralen, där det finns felsökningsguider som kanske kan hjälpa dig med problemet.

Här nedan kommer några exempel:

Tredjepartsintegrationer: Kontakta kundtjänst

Om du har problem med en tredjepartsintegration, kolla då om vi har en artikel om den integrationen i integrationsavsnittet i vår hjälpcentral.

Alla integrationer byggs inte av Doist (företaget bakom Todoist). Om det uppstår ett tekniskt problem med en integration, försök då att hitta länkar till lämpliga supportkanaler på deras respektive integrationssidor.