Lägg till emotikoner i Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Använd emotikoner för att göra Todoist lite mer personligt ✨ Emotikoner kan läggas till i kommentarer och allt du kan sätta namn på: uppgifter, avsnitt, projekt, etiketter och filter. Såhär gör du:

1. När du skriver text, så öppnar du emotikontangentbordet genom att trycka på Ctrl + Cmd + Space på macOS, eller Windows-tangenten och en punkt (.) på Windows 10.
  2. Klicka på en emotikon för att lägga till den.

Snabbtips

Använder du Todoist på Linux? Prova att använda ett webbläsartillägg, som t.ex. Emoji Keyboard by JoyPixels för Chrome eller Awesome Emoji Picker för Firefox.

Vanliga frågor

Nej, Todoist stöder endast emotikoner på Unicode. De två främsta skälen till att inte stödja något annat än Unicode är:

1. Alla plattformar stöder emotikoner på Unicode.
  2. Alla plattformar tillhandahåller en överlägsen inbyggd upplevelse för Unicode-emotikoner, inklusive:
    • Tangentbordsstöd
    • Möjligheten att visuellt kunna bläddra bland tillgängliga emotikoner
    • Lokaliserade namn på emotikoner