Anpassa sidomenyn i Todoist

I sidomenyn (även kallad navigeringsmenyn i mobila enheter) så kan du göra all din navigering i Todoist. Här kan du komma åt dina vyer (såsom Inkorg, Idag samt dina filter och etiketter), alla dina Favoriter, dina egna projekt och dina teamprojekt!

Snabbtips

Om du använder Todoist för macOS, Todoist för Windows eller Todoists webbapp, så klickar du på ikonen med tre linjer längst upp till vänster för att visa eller dölja sidomenyn.

Anpassa din sidomeny

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka på Sidomeny.
  4. Anpassa din sidomeny:
    • Under Visa i sidomeny kan du välja att visa eller dölja en eller fler vyer i sidomenyn.
    • Under Visa uppgiftsantal kan du använda reglaget Visa uppgiftsantal för att visa eller dölja uppgiftsantal i vyer och projekt.
  5. Klicka på Uppdateraför att spara ändringarna.

Hitta en vy som döljs från sidomenyn

När du använder Todoists webbapp, Todoist för macOS eller Todoist för Windows, så kan du hitta valfri vy som är dold från sidomenyn:

1. Använd kortkommandot Cmd + K (på macOS) eller Ctrl + K (på Windows 10/11). En meny kommer att visas.
  2. Välj vyn som du vill öppna.