Timely met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Timely is een time-tracking app die je toestaat om bij te houden hoeveel tijd je besteedt aan projecten en taken. Timely toont je alle voltooide taken van Todoist en de tijd die je hieraan besteedde zoals aangegeven in de Memory timeline. Dit maakt het heel gemakkelijk om de tijd te loggen voor al het werk dat je vandaag hebt verricht.

De integratie opzetten

1. Log in op je Timely-account of maak hier een nieuwe aan, en ga naar de Apps tab in de Timely Settings (Instellingen).
  2. Klik op de Todoist-app en verbind je account met Timely.
  3. Klik op de Authorize (Autorisatie) button en log in op je Todoist-account... Klaar is Kees!

De integratie gebruiken

1. Plaats de muisaanwijzer op de Todoist-stip in je tijdlijn om voltooide taken te zien en de tijd waarop je ze voltooid hebt.
  2. Sleep om je Todoist-stop te selecteren om de ingelogde tijd voor die taak toe te voegen.
  3. Klik op Save.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Timely. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Timely voor hulp.