TimeCamp met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

TimeCamp is een automatische tijdregistratie-software die het gebruik van websites en applicaties, de productiviteit van gebruikers, projecten en de manier waarop de tijd wordt besteed bijhoudt.

Met TimeCamp kan je de uren registreren voor je Todoist taken door ze automatisch te synchroniseren met je projectenlijst in TimeCamp. Vervolgens kan je de tijd die aan elke taak is besteed bij Todoist in Timecamp's timesheets, desktop- of mobiele applicaties bijhouden.

De integratie opzetten

1. Log in op je TimeCamp account, ga naar Settings en navigeer naar de Add-ons tab.
  2. Zoek naar Todoist in de lijst van beschikbare add-ons en klik op Enable.
  3. Klik op de Enable the integration button. Je wordt vervolgens gevraagd TimeCamp autorisatie te verlenen voor toegang tot gegevens van je account. Verleen vervolgens autorisatie om door te gaan.

De integratie gebruiken

1. Open de Timesheet tab.
  2. Typ de taak in en klik op de Start tracking knop.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door TimeCamp. Neem alsjeblieft contact op met het support team van TimeCamp voor hulp.