Time Doctor met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Time Doctor is een time tracking-app die je laat opvolgen hoeveel tijd er aan je werk gespendeerd wordt. Door Time Doctor te integreren met Todoist, kan je opvolgen hoeveel tijd er aan Todoist-projecten en -taken gespendeerd is.

De integratie opzetten

1. Installeer Time Doctor op je desktop (macOS, Windows, Linux).
  2. Open je Dashboard.
  3. Klik linksboven op je bedrijfsnaam om het menu uit te vouwen.
  4. Selecteer Your Integrations.
  5. Klik op Todoist.
  6. Zet de Todoist-integratie aan met de ON/OFF schakelaar.
  7. Verifieer met de inloggegevens van je Todoist-account.

De integratie gebruiken

Klik op een Todoist-taak in de Time Doctor-app om te volgen hoeveel tijd gebruikers eraan besteden.

Veelgestelde vragen

Deze integratie wordt beheerd door Time Doctor. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Time Doctor voor hulp.