Je taken printen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Hoezeer je ook vertrouwt op je digitale to-do lijst, soms wil je je taken gewoon graag even op papier zien. Zo kan je ze vanuit Todoist printen:

1. Open de lijst die je wil printen: Inbox, Vandaag, Aankomend of een specifiek project, label of filter.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Printen.
  4. (Optioneel) Klik op Inclusief opmerkingen om ook de opmerkingen van de taken in je lijst te printen.
  5. Volg de stappen in het print-venster om je lijst te printen.

Veelgestelde vragen

Neen. Wanneer je print in het boardoverzicht, wordt je takenlijst automatisch weergegeven als een lijst. We raden je dus aan dat je je takenlijst instelt op het lijstoverzicht voordat je print.

De gemakkelijkste manier om al je taken te printen is om je filter Alles bekijken te openen, en dan de print-instructies in dit artikel te volgen.

Let er op dat dit alleen werkt via een browser:

1. Open todoist.com in een browser.
  2. Klik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  3. Hou Ctrl + P (of Cmd + P) ingedrukt om de print-functie van de browser te activeren.

Om de subtaken ook op te nemen, zorg je ervoor dat ze uitgevouwen zijn in het lijstoverzicht. Hiervoor klik je op het pijltje naast het voltooiingscirkeltje van de hoofdtaak.