Voltooide taken bekijken in Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Todoist slaat alle voltooide taken op, zodat je alle dingen die je hebt bereikt gemakkelijk kan doorzoeken en beheren.

Je kan je voltooide taken op drie plekken vinden:

Binnen projecten

Bekijk alle taken in het project die voltooid zijn en uit de lijst met actieve taken verdwenen zijn:

1. Klik op het project.
  2. Klik op Overzicht rechts bovenin.
  3. Schakel Voltooide taken in.

Als iemand in het project Voltooide taken inschakelt, wordt deze zichtbaar gesynchroniseerd op alle toestellen en in gedeelde projecten. Iedereen in het project zal deze wijziging zien.

Voltooide taken in een project herstellen of verwijderen

Om voltooide taken in een project te herstellen, schakel je Voltooide taken in enklik je op het vinkje. Ze worden terug aan je actieve takenlijst toegevoegd. Kom meer te weten over het onvoltooien van taken.

Om voltooide taken te verwijderen, selecteer je deze taken en verwijder je ze.

In de activiteitenlog

In je activiteitenlog kan je alle voltooide taken (inclusief terugkerende taken) uit al je projecten vinden.

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Activiteitenlog.
  3. Klik op Alle acties.
  4. Selecteer Voltooide taken.

Notitie

Taken die in de activiteitenlog worden weergegeven kunnen niet bewerkt of onvoltooid worden; dit kan alleen binnen projecten worden gedaan.

In het taakoverzicht

Je kan snel een overzicht krijgen van al je voltooide subtaken door het taakoverzicht van de hoofdtaak te openen. Dit kan als volgt:

Klik op een hoofdtaak om de details te zien in het taakoverzicht. Als er voltooide subtaken zijn, zie je ze onder Subtaken.

Veelgestelde vragen

Nee, voltooide taken zullen onderaan de actieve takenlijst van een sectie of hoofdtaak worden getoond.

Een terugkerende taak is één enkele taak met een deadline die zich verplaatst, in plaats van meerdere afzonderlijke taken. Dus, wanneer je een taak voltooit, wordt deze geregistreerd in de activiteitenlog, maar de taak zelf wordt niet naar de voltooide takenlijst verplaatst.

Dit is momenteel helaas niet mogelijk. Sorry!