Het abonnement en factuurgegevens voor je team beheren

Elk team heeft een eigen facturatie, wat betekent dat als je meerdere teams wil hebben die allemaal Business-functies hebben, je dan elk team naar een Business-abonnement moet upgraden.

Daarnaast wordt elk team gefactureerd op basis van het aantal gebruikers in elke factureringscyclus.

Betaalmethoden

Om voor een team te betalen kan je de ondersteunde betaalkaarten gebruiken:

• American Express
  • China UnionPay (CUP)
  • Discover & Diners Club
  • eftpos Australia
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • Visa

Inkooporders worden momenteel niet ondersteund.

Permissies

De team-admin is de enige persoon die de facturatie van teams kan beheren, en die leden kan toevoegen aan (of verwijderen van) het team tussen factureringscycli door.

Hier is hoe dit aangepakt wordt bij de factuur:

Als je op maandelijkse facturatie zit, en je voegt nieuwe leden toe aan je team in het midden van een factureringscyclus, zal je volgende maandelijkse factuur je factureren voor hun abonnement voor de komende maand, en ook voor de tijd dat ze in het team zaten tijdens de vorige maand.

Als je op jaarlijkse facturatie zit, en je voegt nieuwe leden toe aan je team in het midden van een factureringscyclus, zal je een factuur ontvangen tijdens de volgende maand, gebaseerd op de datum van je originele aankoop. Je factuur zal het verschuldigde bedrag bevatten voor elk nieuw lid, voor het resterende deel van hun jaarlijks abonnement, en ook voor de hoeveelheid tijd dat ze in het team zaten tijdens de voorgaande jaarlijkse facturatieperiode.

Als je een van je teamleden verwijdert, betaal je alleen voor de tijd waarin ze tot het team behoorden. Het equivalent van de tijd waarin het verwijderd lid geen onderdeel meer was van het team, wordt als krediet teruggegeven en zal onmiddellijk afgetrokken worden van het te betalen bedrag op je volgende maandelijkse of jaarlijkse factuur.

Legacy prijzen

Als je op een legacy Business-abonnement zit, en je wil naar een team overschakelen, wordt de legacy prijs behouden zolang het abonnement actief is en op dezelfde factureringscyclus zit (maandelijks of jaarlijks).

Als je je factureringscyclus wijzigt, verlies je de legacy prijs.

Toegang krijgen tot de facturatie voor een team

Als je een team-admin bent, krijg je op deze manier toegang tot de facturatie voor je team:

1. Log in op je Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Vind het team waarvoor je de facturatie wil bekijken in de zijbalk links.
  5. Klik op Facturatie onder de teamnaam.
  6. Klik op Facturatie beheren.

Toegang krijgen tot oude facturen

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Vind het team waarvoor je de oude facturen wil bekijken in de zijbalk links.
  5. Klik op Facturatie onder de teamnaam.
  6. Klik op Facturatiegeschiedenis bekijken.

Notitie

Indien je je voor maart 2022 abonneerde op Todoist Business, heb je toegang tot de facturen van voor deze datum in de pagina Abonnementinstellingen.

Een team naar Business upgraden

Waarschuwing

Als je Todoist voor iOS of Todoist voor Android gebruikt, schakel je over naar Todoist in een webbrowser om een team te upgraden of downgraden.

Wanneer je een team naar Business upgradet, zal elk teamlid automatisch toegang hebben tot Pro-functies in hun persoonlijke projecten.

Om een team te upgraden:

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Open de team-instellingen.
  3. Vind het team om te upgraden in de zijbalk links.
  4. Klik op Facturatie.
  5. Klik op Upgraden.

Betaalbewijzen worden niet automatisch verstuurd naar de team-admin wanneer de betaling succesvol is. Je hebt op elk moment toegang tot de betaalbewijzen via de facturatie-instellingen voor het team.

Een team downgraden

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Vind het team om te downgraden in de zijbalk links.
  5. Klik op Facturatie onder de teamnaam.
  6. Klik op Facturatie beheren.
  7. Selecteer Abonnement opzeggen.

Veelgestelde vragen

Nee, er is geen manier om krediet tussen teams over te hevelen.

Nee, als je je factuuradres of btw-nummer gewijzigd hebt, kan je facturen uit het verleden niet met terugwerkende kracht bewerken. Als je een bijgewerkte factuur nodig hebt, kan je ons contacteren.

Om een terugbetaling te krijgen voor een Pro- of Business-betaling, moet je de terugbetaling aanvragen binnen de 30 dagen na het abonneren en op een jaarlijkse facturatie zitten, tenzij anders vereist door de toepasselijke wetgeving. Maandelijkse abonnementen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling. Kom in dit artikel meer te weten.

Indien je voor Pro betaald hebt, en naar Business upgradet voordat je al je Pro-tijd opgebruikt hebt, wordt je overblijvende Pro-tijd in ons systeem toegevoegd als krediet. Let er echter op dat dit krediet alleen gebruikt kan worden om voor een Pro-abonnement te betalen.

Indien je naar Business upgradet binnen de 30 dagen na het abonneren op Pro, kom je mogelijk in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Kom in dit artikel meer te weten.