Mensen uitnodigen of verwijderen bij je Todoist-team

• Business

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Teamrol

• Admin

Mensen uitnodigen in je Todoist-team

Voordat je er in springt, controleer je eerst of je een admin van het team bent. Kom daarna te weten hoe je mensen uitnodigt in je Todoist-team:

Nodig personen uit per e-mail

1. Log in op je Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Zoek in de zijbalk naar het team waarin je gebruikers wil toevoegen. Klik op Leden onder de teamnaam.
  5. Klik op Uitnodigen per e-mail.
  6. Typ de e-mailadressen van de gebruikers die je wil uitnodigen en klik op Uitnodigingen versturen.

Mensen uitnodigen met een uitnodigingslink

1. Log in op je Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Zoek in de zijbalk naar het team waarin je gebruikers wil toevoegen. Klik op Leden onder de teamnaam.
  5. Zorg ervoor dat Uitnodigingslink inschakelen ingeschakeld is.
  6. Klik op Link kopiëren.

Je kan vervolgens de URL sturen aan de gebruikers die je wil uitnodigen. Nadat ze op de link hebben geklikt kunnen ze zich aansluiten bij je Todoist-team.

Mensen verwijderen uit je Todoist-team

Zorg ervoor dat je alleen de juiste mensen in je Todoist-team houdt. Controleer eerst of je een admin bent. Kom daarna te weten hoe je mensen uit het team verwijdert:

1. Log in op je Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Zoek in de zijbalk naar het team waar je mensen uit wil verwijderen. Klik op Leden onder de teamnaam.
  5. Zoek naar de persoon die je wil verwijderen en klik op hun rol, rechts van hun naam.
  6. Selecteer Verwijderen uit team.

Mensen vervangen in je Todoist-team

Als je een teamlid met iemand nieuw wil vervangen, verwijder je ze uit je Todoist-team en nodig je de nieuwe persoon uit met het e-mailadres voor hun Todoist-account.

Wijzigingen bij de facturering

Als je beslist om iemand uit je Todoist-team te verwijderen, of als je een bestaand teamlid wil vervangen met iemand anders, zullen we automatisch controleren of er overblijvende tijd is op hun abonnement. Daarna zullen we de waarde in een accountsaldo voor je Todoist-team omzetten.

Dit saldo wordt dan gebruikt om je volgende factuur gedeeltelijk of geheel te betalen. Niets van de overblijvende tijd op hun abonnement zal verloren gaan.

Je zal binnen de maand na de verwijdering een factuur ontvangen met deze wijziging.

Belangrijk

• Wanneer iemand uit het team verwijderd wordt, kan de admin kiezen of ze uit alle gedeelde projecten verwijderd worden, of ze toestaan om projecten te blijven delen.
  • Taken of taakopmerkingen die door teamleden of gasten toegevoegd werden, worden niet beïnvloed door de verwijdering van hun maker. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om een persoon uit alle gedeelde projecten te verwijderen, worden alle taken die aan hen toegewezen waren teruggezet op niet toegewezen.
  • Wanneer je een teamlid vervangt door iemand nieuw, moet je het e-mailadres van het voormalige teamlid niet handmatig vervangen. Todoist-accounts zijn niet ontworpen om uitgewisseld te worden door verschillende mensen, aangezien ze zowel persoonlijke als werkgerelateerde taken bevatten.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het uitnodigen, verwijderen of vervangen van mensen in je Todoist-team, contacteer ons dan.