Een besloten project aanmaken in Todoist

Af en toe wil je misschien een aantal dingen een beetje privé houden. Misschien heb je een maandelijkse 1-op-1 met je manager, of je wil een plek waar je met je team aan gevoelige informatie kan werken.

Je kan jezelf wat privacy bezorgen door een besloten project in je team aan te maken!

Hier is hoe:

Waarschuwing

Je kan alleen in een team een besloten project aanmaken, niet in je persoonlijke projecten (deze zijn namelijk standaard privé en kunnen alleen bekeken worden door gebruikers waarmee je ze handmatig gedeeld hebt).

Een besloten project aanmaken

1. Zoek in de zijbalk naar het team waar je het besloten project wil aanmaken.
  2. Klik op het plus-icoon naast de teamnaam.
  3. Selecteer Project toevoegen.
  4. Voer een projectnaam in en selecteer een projectkleur.
  5. In het menu Toegang, selecteer je Besloten.
  6. Klik op Toevoegen om het besloten project aan te maken.

Een persoon toevoegen aan een besloten project

Na het aanmaken van een besloten project, volg je deze stappen om een persoon aan het project toe te voegen:

1. Open het besloten project.
  2. Klik op Delen bovenin je projectoverzicht.
  3. Typ de naam of het e-mailadres van de persoon waarmee je wil delen.
  4. Klik op Uitnodigen om de uitnodiging(en) te versturen.

Snelle tip

Bekijk de artikels hieronder voor meer informatie over teams: