Een Todoist-abonnement opzeggen

• Business
  • Pro

Een Pro-abonnement opzeggen

Je kan je Pro-abonnement opzeggen door simpelweg de automatische hernieuwing uit te zetten. Hoe je dit kan doen is afhankelijk van de gebruikte betaalmethode:

Creditcardbetalingen die via Todoist gedaan zijn worden automatisch hernieuwd. Je kan deze als volgt stopzetten:

1. Log in op je Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer de tab Abonnement.
  5. Klik op de knop Abonnement stopzetten.
  6. Selecteer de reden voor de opzeg, en deel het met ons als er iets is dat we zouden moeten verbeteren.
  7. Klik op Ja, stopzetten om de stopzetting te bevestigen.

Let op: PayPal is niet langer beschikbaar als betalingsoptie. Betalingen die in het verleden via PayPal zijn gedaan, zullen niet automatisch worden hernieuwd.

Abonnementen die in de App Store aangemaakt zijn, worden standaard automatisch hernieuwd, deze dienen handmatig opgezegd te worden. Je kan de optie vinden om de automatische verlenging te stoppen door je Apple ID in iTunes of de App Store te bekijken en vervolgens de optie "Abonnementen" te selecteren.

Google Play-abonnementen worden mogelijk hernieuwd, maar dit is afhankelijk van diverse factoren. In dit geval is het verstandig om je Google Play-account te controleren om te kijken of daar een abonnement op Todoist actief is. Als dit het geval is, verwijder deze dan direct.

Todoist Pro-betalingen via de Microsoft Store worden niet automatisch hernieuwd.

Veelgestelde vragen bij Pro-abonnementen

Nee, je kan je Todoist Pro gebruiken tot deze vervalt. Je account wordt vervolgens automatisch omgezet naar de gratis versie.

Raadpleeg ons artikel omtrent terugbetalingen voor meer informatie over het aanvragen van een terugbetaling.

Als je een upgrade hebt uitgevoerd via onze website, de App Store, de Mac App Store of de Google Play, kan je je factureringscyclus wijzigen met deze instructies.

Je zal nog steeds toegang hebben tot al je gegevens wanneer je naar een gratis abonnement downgradet.

Een Business-abonnement opzeggen

Wanneer je je Todoist Business-team niet langer nodig hebt, kan je je abonnement opzeggen door je team te verwijderen.

Notitie

Alleen admins kunnen een Todoist Business-account opzeggen.

Je kan je abonnement als volgt opzeggen:

1. Log in op het Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Zoek in de zijbalk links naar het team en klik op Facturatie onder de teamnaam.
  5. Klik op Abonnement opzeggen.
  6. Deel wat je het leukst vond aan het Business-abonnement en klik op Business-abonnement opzeggen.
  7. Selecteer de reden voor de opzeg en voeg eventuele feedback toe die je voor ons hebt.
  8. Klik op Business-abonnement opzeggen.
  9. Klik op Abonnement opzeggen en bevestig door nogmaals op Abonnement opzeggen te klikken.

Waarschuwing

Als je je Google- , Facebook- of Apple-account gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord aan je Todoist-account toevoegen in Instellingen en dan Account.

Veelgestelde vragen bij Business-abonnementen

Contacteer ons zodat wij dit kunnen bekijken en de Pro-tijd op je account kunnen toepassen.

Als je je Business-abonnement binnen 30 dagen na aankoop hebt opgezegd, contacteer ons dan om een terugbetaling te ontvangen.

Absoluut! Je team wordt gedowngraded, maar al je projecten en taken blijven nog steeds beschikbaar.

Volg de instructies hieronder om een Business-team te verlaten. Zodra je het team hebt verlaten kan je nog steeds je Todoist-account, inclusief al je projecten en taken, gebruiken.

1. Log in op je Todoist-account in een browser.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Selecteer Abonnement in het menu aan de linkerkant.
  5. Selecteer Team verlaten.

Als je je Google- , Facebook- of Apple-account gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord aan je Todoist-account toevoegen in Instellingen en dan Account.