Downgraden van Todoist Business naar Pro of Beginner

• Business

Om van Todoist Business naar zowel Pro of Beginner te downgraden, zeg je eerst het Business-abonnement op. Alleen admins kunnen een Todoist Business-account opzeggen.

Wanneer je downgradet naar Pro of Beginner, verlies je de legacy prijs op je Business-abonnement indien je er een had (inclusief wanneer je Todoist al heel lang gebruikt en op het oude tarief zit, of als je een korting voor non-profits hebt).

Het Todoist Business-abonnement opzeggen

1. Log in op het Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Vind het team waarvoor je Business wil opzeggen in het menu links.
  4. Klik op Facturatie onder dat team.
  5. Klik op Abonnement opzeggen.
  6. Voer in wat je het leukst vond aan het Business-abonnement.
  7. Klik op Business-abonnement opzeggen.
  8. Selecteer een reden voor de opzeg en geef feedback als je er hebt over het opzeggen van je abonnement.
  9. Klik op Business-abonnement opzeggen.
  10. Klik op Abonnement opzeggen.
  11. Bevestig door op Abonnement opzeggen te klikken.

Waarschuwing

Als je je Google- , Facebook- of Apple-account gebruikt om in te loggen, moet je eerst een wachtwoord aan je Todoist-account toevoegen in Instellingen en dan Account.