Bekreft Todoist-kontoen din

Obs

Du trenger ikke verifisere e-postadressen din hvis du brukte Apple-, Facebook- eller Google-kontoen til å konfigurere Todoist-kontoen.

Av sikkerhetsgrunner ber vi deg verifisere e-postadressen din når du registrerer deg hos Todoist.

Når du har opprettet Todoist-kontoen din, vil du automatisk motta en e-post med en verifiseringskobling (denne koblingen utløper etter 24 timer). Du kan verifisere kontoen din enten ved å klikke eller trykke på Verifiser e-post-knappen i e-posten, eller ved å kopiere og lime inn koblingen i e-posten i en nettleser.

Hvis du ikke finner e-posten, bør du sjekke det følgende:

• At den ikke har endt opp i mappen din med søppelpost.
  • At du sjekker e-posten som du har registrert inne på Todoist-kontoen din.

Advarsel

Når du registrerer deg hos Todoist, har du syv dager på deg til å verifisere kontoen din. Hvis du ikke verifiserer kontoen din innen syv dager, vil du ikke få tilgang til kontoen. Når du prøver å logge på, vil du i stedet se et alternativ for å sende en e-post med verifiseringskoblingen på nytt.

Sørg for at det ikke er noen skrivefeil i e-postadressen du har brukt til å registrere deg hos Todoist. Hvis du har en skrivefeil, følger du disse instruksjonene for å endre e-postadressen din.

Hvis det er en skrivefeil i e-postadressen din, og du ikke klarer å verifisere kontoen din innen syv dager, vil vi dessverre ikke kunne gjenopprette kontoen for deg.

Hvis du fortsatt ikke finner e-posten med verifiseringskoblingen (eller hvis koblingen i e-posten er utløpt), kan du sende den på nytt. Slik gjør du det:

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på en av plattformene.
  2. Nederst på skjermen vil du se et vindu som deg at du må verifisere kontoen din. Du kan utløse sending av en ny e-post med verifiseringskobling ved å klikke eller trykke på alternativet Send på nytt.

Advarsel

Hvis du velger alternativet Send på nytt flere ganger og ender opp med å motta flere e-poster, kan verifiseringskoblingene i de eldre e-postene ha utløpt, så sørg for at du bruker koblingen i e-posten du har mottatt sist.

Vanlige spørsmål

Ta kontakt med oss. Kontakt oss fra e-postadressen du trenger å få verifisert.