Feilsøke varsler ikke mottatt i Todoist

Har du problemer med varslene dine? La du til en påminnelse for oppgaven din, men den dukker ikke opp på enheten din?

Hvis du ikke mottar varsler fra Todoist, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene, og du vil motta varsler igjen før du vet ordet av det.

Start både Todoist og enheten på nytt

1. Logg ut av Todoist på enheten din. Logg deg deretter inn igjen.
  2. Slå enheten din av, og slå den på igjen.

Oppdater Todoist til den nyeste versjonen

Versjonoppdateringer kan inkludere fikser og forbedringer for Todoist-funksjoner, som varsler.

Finn ut hvordan du oppdaterer Todoist til den nyeste versjonen basert på enhet eller plattform.

Hold Todoist åpen

Hvis du bruker Todoist i en nettleser, må du passe på at Todoist er åpnet i minst én av nettleserens faner.

For macOS: Tilbakestille varsler

Hvis varsler ikke mottas ved bruk av Todoist for macOS, tilbakestiller du innstillingene for varsler:

1. Sjekk at Todoist for macOS kjører nyeste versjon.
  2. Åpne Systeminnstillinger
  3. Velg Varslinger i sidemenyen.
  4. Bla ned til Todoist.
  5. Høyreklikk på Todoist og velg Nullstill varslinger… Dette endrer Todoist-varsler tilbake til standardinnstillingene.

Slå av alt som blokkerer apper og Ikke forstyrr-modus

Hvis du bruker noe for å blokkere eller rydde i apper, må du avslutte disse appene for å slå dem av.

Hvis enheten din har en Ikke forstyrr-modus, og du ønsker å motta Todoist-varsler mens denne modusen er slått på, følger du fremgangsmåten for din enhet og plattform:

Følg Apples instruksjoner for å slå av Fokus i macOS.

Slå av batterisparing for Todoist

Følg Apples instruksjoner for å slå av spareblussmodus.

Sjekk om Todoist-varsler er aktivert på enheten din

Hver nettleser har sine egne trinn for å slå på nettvarsler. Klikk på nettleseren du bruker, for oppdaterte instruksjoner:

Raskt tips

Sjekk også at du har slått på varsler i operativsystemets innstillinger.

Send deretter et testvarsel:

1. Åpne Todoist i nettleseren din eller datamaskinappen.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger. Du vil se flere alternativer på siden.
  4. Klikk på Påminnelser.
  5. Klikk på enten Test nett eller Test mobil for å sende et testvarsel til den aktuelle enheten.

Sjekk om påminnelser er satt opp riktig.

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Klikk på Påminnelser-fanen.
  4. Slå på én eller flere typer varsler for å motta:
    • Skrivebordsvarsler for å få varsler på datamaskinen din.
    • Mobilvarsler for å få varsler på den mobile enheten din.
    • E-post for å motta en påminnelse til e-postadressen du har lagt til i Innstillinger → Konto.

Raskt tips

Hvis du ønsker å motta et varsel for alle oppgaver med et forfallstidspunktet, blar du opptil Automatisk påminnelser-delen på Påminnelser-fanen. Deretter velger du når Todoist skal sende en automatisk påminnelse.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt ikke mottar Todoist-varsler på enheten din, kan du kontakte oss med skjermbilder av innstillingene, informasjon om enheten, feilsøkingstrinn du har prøvd, og annen relevant informasjon om Todoist-oppsettet ditt.