Bruke stedsbaserte påminnelser i Todoist

• Business
  • Pro

• iOS
  • Android

Få en påminnelse om en oppgave i treningsrutinen din når du ankommer treningsstudioet, eller bli påminnet om å ta med en paraply når du drar hjemmefra.

Angi en stedsbasert påminnelse i Todoist, så du aldri glemmer noe når du ankommer eller forlater et sted. Stedsbaserte påminnelser vises kun som push-varsler på enhetene dine.

Legge til en stedsbasert påminnelse

Send en stedsbasert påminnelse ved ankomst aller avreise.

1. Hvis du legger til en oppgave, klikker du på Sted under feltet der du skriver inn oppgaven. Hvis du redigerer en eksisterende oppgave, klikker du på Sted til høyre.
  2. Begynn å skrive adressen til stedet, og velg den deretter fra listen.
  3. Velg om du vil motta den stedsbaserte påminnelsen ved ankomst eller avreise.
  4. Klikk på Legg til påminnelse.

Obs

Selv om du kan opprette stedsbaserte påminnelser på både datamaskinen og mobilen din, vil du bare motta stedsbaserte påminnelser på mobilen din. Dette er på grunn av avhengigheten av mobilens stedstjenester for å utløse varselet når du ankommer det angitte stedet.

Sjekk innstillingene for stedsbasert påminnelse

Stedsbaserte påminnelser er bare tilgjengelige i mobilappene. Som en midlertidig løsning kan du legge til disse påminnelsene i Todoist-nettappen og -datamaskinappene, og deretter administrere dem på den mobile enheten din.

1. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  2. Trykk på Påminnelser.
  3. Trykk på Påminn meg via.
  4. Velg Mobilvarsel.
  5. Trykk på Tilbake for å gå tilbake til innstillingene for påminnelser.
  6. Velg Administrer stedstilgang. Du vil omdirigeres til telefonens innstillinger.
  7. Trykk på Sted.
  8. Velg Mens appen er i bruk.
  9. Slå på Presis plassering.
  10. Trykk på Todoist øverst til venstre for å gå tilbake til enhetens innstillinger.
  11. Velg Varsler.
  12. Slå på Tillat varsler og Tidssensitive varsler for å være sikker på at du mottar varslene uten noen forsinkelse.

Obs

Sørg for å slå på stedsbaserte varsler på Apple-enheten din:

1. Åpne Innstillinger-appen på Apple-enheten din.
  2. Trykk på Personvern og sikkerhet.
  3. Trykk på Stedstjenester.
  4. Slå på Stedstjenester.
  5. Bla ned i listen og trykk på Systemtjenester.
  6. Slå på Automatiseringer for varsler og snarveier.

Fjern stedsforslag

For å spare tid gir Todoist deg forslag på steder basert på tidligere stedsbaserte påminnelser. Hvis listen begynner å bli rotete, kan du fjerne disse forslagene:

1. Åpne Todoist for iOS.
  2. Trykk på Bla gjennom i navigeringslinjen.
  3. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  4. Trykk på Påminnelser.
  5. Trykk på Fjern lagrede steder.

Få hjelp

Hvis du har problemer med stedsbaserte påminnelser i Todoist, kan du kontakte oss.