Feilsøke problemer med nettleserlagring i Todoist


Todoist benytter lagret informasjon for å utføre spesifikke funksjoner:

  • Laste data raskt og jevnt.
  • Bevare visuelle innstillinger i appen (for eksempel bredden til sidestolpen).
  • Lagre utkast av oppgavekommentarer.
  • Bytt til offline-modus

For å sikre at arbeidet ditt er trygt mens Todoist er offline, trenger appen tilgang til nettleserlagring for å lagre denne informasjonen på datamaskinen. Dataene synkroniseres med Todoist-serverne så snart du er tilbake online.

Advarsel

Hvis du foretrekker å bruke Todoist uten nettleserlagring, sørg for å jobbe med en pålitelig internettforbindelse. Uten det kan du miste eventuelle offline-data som ikke er synkronisert med Todoist-serverne.

Hvis det er synkroniseringsfeil eller problemer med nettleserlagring, kan du lære hvordan du feilsøker og løser dem.

Bruk en støttet nettleser

Bruk Todoist mens du er på den nyeste versjonen av en støttet nettleser. Finn ut mer om nettleserne som fungerer best med Todoist.

Slå på tilgang til nettleserlagring

For å bruke nettleserlagring til å lagre endringer gjort offline må du sjekke om nettleseren er satt opp til å tillate tilgang:

Sjekk harddiskplassen

Hvis det er begrenset harddiskplass på datamaskinen, kan nettleseren frigjøre plass ved å fjerne lagret informasjon for noen nettsteder.

De nyeste nettleserne er designet for å vite hvilken lagret informasjon som tilhører nettsider du bruker hver dag. Det er imidlertid lurt å sørge for at det er nok harddiskplass når du jobber med oppgaver og prosjekter offline.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt opplever problemer med nettleserlagring, eller hvis du har spørsmål om hvordan Todoist-data lagres i nettleseren, tar du kontakt med oss.