Slette Todoist-informasjonskapsler i nettleseren

• Nett

Hvis det er et teknisk problem med Todoist, og å logge ut og logge inn igjen ikke løser problemet, finner du her ut hvordan du sletter Todoist-informasjonskapsler i ulike nettlesere.

Chrome

1. Kopier og lim inn denne adressen i adressefeltet ditt: chrome://settings/privacy
  2. Klikk på Nettstedsinnstillinger.
  3. Klikk på Se tillatelser og data lagret på alle nettsteder.
  4. I søkefeltet øverst til høyre skriver du Todoist.
  5. Klikk på Slett dataene som vises-knappen.
  6. Klikk på Slett for å bekrefte.

Firefox

1. Kopier og lim inn denne adressen i adressefeltet ditt: about:preferences#privacy
  2. I Informasjonskapsler og data fra nettsteder klikker du på Administrer data-knappen.
  3. I søkefeltet skriver du Todoist.
  4. Klikk på Fjern alle-knappen.

Safari

1. I Safari-appen på Mac klikker du på Safari øverst til venstre.
  2. Klikk på Innstillinger…
  3. Klikk på Personvern-fanen.
  4. Klikk på Administrer nettstedsdata…
  5. I søkefeltet skriver du Todoist.
  6. Klikk på Fjern alle-knappen.

Microsoft Edge

1. Kopier og lim inn denne adressen i adressefeltet ditt: edge://settings/siteData
  2. I søkefeltet skriver du Todoist.
  3. Klikk på Fjern alle.

Opera

1. Kopier og lim inn denne adressen i adressefeltet ditt: opera://settings/privacy
  2. I Personvern og sikkerhet-delen klikker du på Informasjonskapsler og andre nettstedsdata.
  3. Klikk på Se alle nettstedsdata og tillatelser.
  4. I søkefeltet skriver du Todoist.
  5. Klikk på Slett dataene som vises.