Planlegg fremover med Kommende-visningen

• Beginner
  • Pro
  • Business

Hvis du gjerne raskt vil se alle kommende oppgaver og organisere dem på ett sted, bør du prøve Kommende-visningen. Du vil kunne se tidsfrister som nærmer seg, enkelt opprette eller endre datoen for oppgaver, så de bedre passer med planene dine, og gjennomgå planene dine for de neste dagene, ukene eller månedene som kommer.

Gjennomgå dine kommende oppgaver

1. I sidestolpen klikker du på Kommende.
  2. Bla deg gjennom listen for å se oppgaver planlagt for hvilken som helst dag i fremtiden.
  3. For raskt å hoppe til en dato i fremtiden, klikker du på navnet til den nåværende måneden oppe til venstre, og deretter velger du måneden og datoen du ønsker.
  4. Se en annen uke ved å klikke på pilknappene til venstre og høyre øverst til høyre (ved siden av I dag-knappen). Klikk på hvilken som helst dato i uken for å se oppgaver planlagt for den dagen.
  5. Klikk på I dag-knappen øverst til høyre for å gå tilbake til dagens dato.upcoming-view-anatomy.png

Raskt tips

Hvis du er en Pro- eller Business-bruker, har du tilgang til kalenderlayout-alternativet i Kommende-visningen. Når du ser på Kommende-visningen i kalenderlayouten, kan du bestemme selv om du vil se alle fremtidige forekomster av dine tilbakevendende oppgaver i kalenderen. Klikk på Vis øverst til høyre i Todoist, og slå deretter Fremtidige forekomster på eller av.

Planlegge eller gi nytt tidspunkt til oppgaver

1. I sidestolpen klikker du på Kommende.
  2. Gå til en dato i fremtiden ved å rulle ned oppgavelisten eller bruke ukevelgeren øverst.
  3. Klikk på + Legg til oppgave for å opprette en oppgave på en valgt dag.

For å endre dato for en eksisterende oppgave, er det bare å dra og slippe den på den nye datoen, eller du kan føre pekeren over en oppgave og klikke på kalenderikonet ved siden av den, for å velge en ny dato der.

For raskt å endre dato for forfalte oppgaver trykker du på Gi ny dato øverst til høyre.

Raskt tips

Et «opptatt»-prikkikon under en dato i planleggeren indikerer at du har oppgaver planlagt på den dagen (minst én). Datoer uten prikkindikatoren har ingen oppgaver.

Verdt å merke seg

• Kommende-visningen lar deg se og planlegge oppgaver opptil to år inn i fremtiden.
  • Forfalte oppgaver vises øverst i oppgavelisten for gjennomgang. Klikk på Gi ny dato for å velge en ny forfallsdato for disse oppgavene.
  • Det er ingen mulighet i planleggeren for å tildele en oppgave til en dato i fortiden.
  • Hvis en oppgave har en tilbakevendende forfallsdato, og liste- eller tavlelayouten blir brukt, ser du bare neste gjentakelse av oppgaven.
  • Grunnet tekniske begrensninger i både Todoist for Android-widgeten og WearOS, viser Kommende-visningen kun de neste syv dagene, og den vil heller ikke inkludere ukevelgeren øverst.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å bruke Kommende-visningen til å opprette eller planlegge Todoist-oppgaver, kan du kontakte oss.