Bruke kalenderlayouten i Todoist

• Business
  • Pro

Kalenderlayouten hjelper team med å ha kontroll på viktige datoer og planlegge kommende arbeid.

Det er en fin måte å unngå eventuelle planleggingskonflikter og forhindre at teammedlemmer tar på seg for mye.

Obs

• Todoist på nett, macOS og Windows støtter en månedlig kalender.
  • Todoist på iOS og Android støtter en ukentlig kalender.
  • Kalenderlayouten er for øyeblikket ikke tilgjengelig i I dag-visningen.
  • Manuell sortering er ikke tilgjengelig for kalenderlayout. I stedet sorteres oppgaver som standard.

Bruke kalenderlayouten i et prosjekt

Bruke layouten under opprettelsen av prosjekt

Når du oppretter et nytt prosjekt, velger du Kalender i Layout-seksjonen.

Endre layouten til en visning eller et eksisterende prosjekt

1. Åpne visningen eller prosjektet fra sidestolpen.
  2. Klikk på Visning øverst til høyre.
  3. Velg Kalender.

Raskt tips

Hvis du ikke lenger trenger kalenderlayouten, bytter du til enten tavle- eller listelayouten fra Visning-menyen.

Bruke kalenderlayouten i et filter eller en etikett

1. Klikk på Filtre og etiketter i sidestolpen.
  2. Velg filteret eller etiketten du ønsker å bruke kalenderlayouten på.
  3. Klikk på Visning øverst til høyre.
  4. Velg Kalender.

Raskt tips

Hvem sier at uken alltid starter på en mandag? Velg når uken starter på Generelt-fanen til Todoist-innstillingene. Dette reflekteres automatisk i kalenderlayouten.

Opprette en oppgave i tavlelayouten

1. Klikk på dagen for å planlegge en oppgave i kalenderen.
  2. Skriv inn oppgavenavnet og legg til eventuell oppgaveinformasjon.
  3. Klikk på Legg til oppgave.

Planlegge en oppgave i kalenderlayouten

Planlegg en oppgave uten en forfallsdato

1. Åpne prosjektet fra sidestolpen.
  2. Klikk på Ingen forfallsdato øverst til høyre. En sidestolpe utvider seg og viser oppgaver uten forfallsdato.
  3. Dra oppgaven til aktuell dato i kalenderen for å tildele den som forfallsdato.

Hvis du vil bruke planleggeren i stedet, klikker du på de tre prikkene ved siden av oppgaven. Velg datoen du vil tildele oppgaven som forfallsdato.

Gi nytt tidspunkt til en oppgave

Dra oppgaven til en annen dag i kalenderen.

Om synkronisering

Hvis kalenderlayouten brukes på en visning eller et prosjekt, synkroniseres den på alle andre enheter.

Hvis kalenderlayouten brukes på et delt prosjekt, ser alle personer i prosjektet denne layouten når de går inn på dette prosjektet.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å opprette oppgaver eller tildele forfallsdatoer når du bruker kalenderlayouten, kan du kontakte oss.