Hvordan kan jeg avslutte abonnementet på e-poster med markedsføring?

Hvis du ønsker å avslutte abonnementet på Todoist sine markedsførende e-poster, kan du endre preferansene dine via lenken, som du finner nederst i alle e-poster med markedsføring, eller i menyen med innstillinger i appen.

Vi sender av og til e-poster med viktig informasjon til Todoist-brukere. Disse e-postene påvirkes ikke av preferansene dine for markedsføring.

Hvis du ikke lenger bruker Todoist, og du ikke lenger ønsker å motta disse e-postene, kan du slette kontoen din for å fjerne dataene dine og e-postadressen din fra systemene våre.