Om Google API for Todoist

Todoist bruker Google API-er når du bruker Google-kontoen til å logge på og bruke Todoist-appene og -tjenestene. Bruken vår av informasjon mottatt fra Google API-er vil følge retningslinjene for brukerdata fra Google API-tjenester, inkludert kravene til begrenset bruk.

Se personvernerklæringen for tjenestene våre for mer informasjon om hvordan vi beskytter informasjonen og dataene på Todoist-kontoen din.