Kopiere en oppgave i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Kopier én eller flere oppgaver i et prosjekt for å spare tid og innsats ved manuelt å opprette kopier av samme oppgave.

Oppgavekommentarer, tilpassede påminnelser og fullførte underoppgaver kopieres ikke til kopierte oppgaver. Hvis det er informasjon som skal bevares, legger du til den i oppgavebeskrivelsen.

Kopiere en oppgave

Når du kopierer en oppgave, vises en kopi av oppgaven og eventuelle aktive underoppgaver under den.

1. Høyreklikk på en oppgave.
  2. Velg Kopier.

Kopiere to eller flere oppgaver

1. For å velge flere oppgaver samtidig, holder du nede Shift-tasten og klikker på den første og siste oppgaven du vil kopiere. For å velge oppgaver som ikke er ved siden av hverandre i listen, holder du inne command-tasten (macOS) eller Ctrl-tasten (Windows) og klikker på hver enkelt oppgave som du vil kopiere.
  2. Klikk på Mer … i menyen som dukker opp øverst i Todoist.
  3. Velg Kopier.

En kopi av oppgavene (inkludert alle deres underoppgaver) vil opprettes under hver av originalene.

Raskt tips

Du kan også kopiere hele prosjekter ved å lage prosjektmaler.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å kopiere oppgaver i Todoist, kan du kontakte oss.