Kansellere et Todoist-abonnement

• Business
  • Pro

Kansellere et Pro-abonnement

For å kansellere Pro-abonnementet ditt er det bare å stoppe Pro-abonnementet fra å fornye seg selv automatisk. For å gjøre dette må du slå det av. Hvordan du gjør dette avhenger av betalingsmåten du har brukt:

Kredittkortbetalinger foretatt via Todoist vil automatisk fornyes som standard. Slik slår du av dette:

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Abonnement-fanen.
  5. Klikk på Kanseller abonnement-knappen.
  6. Ved årsaken til kanselleringen, og fortelle oss gjerne om det er noe vi kan forbedre.
  7. Klikk på Ja, kanseller for å bekrefte kanselleringen.

Merk deg at PayPal ikke lenger er tilgjengelig som et betalingsalternativ. Tidligere betalinger gjort med PayPal vil ikke automatisk fornyes.

App Store-abonnementer fornyes automatisk som standard, så du må manuelt kansellere dem. Du finner alternativet for å kansellere automatisk fornyelse ved å se på Apple-ID-en din i iTunes eller App Store og velge «Abonnementer».

Google Play-abonnementer fornyes noen ganger automatisk og andre ganger ikke, avhengig av mange faktorer. Sjekk Google Play-kontoen din, for å sjekke om det er et periodisk Todoist-abonnement der. Hvis du finner et slikt abonnement, er det bare å fjerne det.

Todoist Pro-betalinger foretatt via Microsoft Store vil ikke automatisk fornyes.

Vanlige spørsmål om Pro-abonnementet

Nei, du kan bruke Todoist Pro frem til det utløper. Du vil deretter returneres til Free-abonnementet automatisk.

Se artikkelen vår om refusjon, som viser deg hvordan du får betalingen din refundert avhengig av plattformen din.

Hvis du oppgraderte via nettstedet vårt, App Store, Mac App Store eller Google Play, kan du endre fakturasyklus ved å følge disse instruksjonene.

Du vil fortsatt ha tilgang til alle dine data etter å ha nedgradert til gratisabonnementet.

Kansellere et Business-abonnement

Hvis du ikke lenger trenger Todoist Business-teamet ditt, kan du kansellere abonnementet ved å slette teamet ditt.

Obs

Bare administratorer kan kansellere en Todoist Business-konto.

Slik kansellerer du abonnementet ditt:

1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet i sidestolpen til venstre, og klikk på Fakturering under navnet på teamet.
  5. Klikk på Kanseller abonnement.
  6. Del det du likte mest med Business-abonnementet, og klikk på Kanseller Business-abonnement.
  7. Velg årsaken til at du kansellerer, og legg til en eventuell tilbakemelding du måtte ha til oss.
  8. Klikk på Kanseller Business-abonnement.
  9. Klikk på Kanseller abonnement, og bekreft ved å klikke på Kanseller abonnement igjen.

Advarsel

Hvis du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din først. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger og velge Konto.

Vanlige spørsmål om Business-abonnementet

Ta kontakt med oss, slik at vi kan se på saken og gi deg Pro-tiden du har krav på.

Hvis du har kansellert Business-abonnementet innen 30 dager fra du kjøpte det, kan du kontakte oss for å motta en refusjon.

Absolutt! Teamet ditt blir nedgradert, men alle prosjekter og oppgaver er fortsatt tilgjengelig.

Følg instruksjonene nedenfor for å forlate et Business-team. Når du har forlatt teamet, kan du fortsatt bruke Todoist-kontoen din med alle prosjektene og oppgavene dine.

1. Logg inn på Todoist-kontoen din i en nettleser.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Abonnement i menyen på venstre side.
  5. Velg Forlat team.

Hvis du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din først. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger og velge Konto.