Nedgrader fra Todoist Business til Pro eller Beginner

• Business

For å nedgradere fra Todoist Business til enten Pro eller Beginner må du først kansellere Business-abonnementet. Det er kun administratorer' som kan kansellere en Todoist Business-konto.

Når du nedgraderer til Pro- eller Beginner-abonnementet, mister du eventuelle gammel pris du hadde på Business-abonnementet (dette inkluderer hvis du er en langvarig bruker med gammel pris eller hvis du har en rabatt som ideell organisasjon).

Kansellere Todoist Business-abonnementet

1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Finn teamet du vil kansellere Business for i menyen på venstre side.
  4. Under det teamet klikker du på Fakturering.
  5. Klikk på Kanseller abonnement.
  6. Skriv hva du likte best med Business-abonnementet.
  7. Klikk på Kanseller Business-abonnement.
  8. Velg en grunn til at du kansellerer, og gi tilbakemelding om hvorfor du kansellerer abonnementet ditt.
  9. Klikk på Kanseller Business-abonnement.
  10. Klikk på Kanseller abonnement.
  11. Bekreft ved å klikke på Kanseller abonnement.

Advarsel

Hvis du bruker Google-, Facebook- eller Apple-kontoen til å logge inn, må du legge til et passord på Todoist-kontoen din først. Du gjør dette ved å gå til Innstillinger og velge Konto.