Flyt et personligt projekt til et teamarbejdsrum

Sommetider arbejder du på et personligt projekt, for senere at indse, at du skal arbejde på projektet med dit team. Når det sker, kan du blot flytte dit projekt fra dit personlige arbejdsrum til dit team.

Advarsel

Hvis du ved et uheld flyttede et personligt projekt til et teamarbejdsrum, kan du her lære, hvordan du flytter det tilbage til dit personlige arbejdsrum.

Flyt et projekt

Kvik-tip

Du kan også flytte et projekt vha. træk-og-slip! Åbn først det team, du vil flytte dit projekt til. Træk derefter projektet fra sidebjælken og ind i teamet.

1. Klik på Mine projekter i venstre sidebjælke.
  2. Hold musen over det projekt, du ønsker at flytte.
  3. Klik på ikonet med tre prikker der dukker op til højre for projektet.
  4. Vælg Rediger.
  5. Klik på Mine projekter.
  6. Vælg det team, du vil flytte dit projekt til.

(Valgfrit) Foretag eventuelle andre redigeringer, du ønsker i dit projekt, inklusive indstilling af adgangsniveauet for projektet.

7. Klik på Gem.

Bemærk

Hvis du flytter et projekt, som er blevet delt med en bruger, der ikke er en del af det team, du flytter projektet til, vil denne bruger blive inviteret som gæst til netop dette projekt. Vedkommende vil ikke kunne se andre projekter i teamet, medmindre de er føjet til teamet eller til disse projekter som en gæst.

Flyt overordnede projekter

Hvis du flytter et overordnet projekt fra dine personlige projekter til et team, opretter Todoist en mappe, hvor dit overordnede projekt og dets underprojekter vil blive tilføjet.

Mappen vil automatisk have samme navn som det overordnede projekt. Du kan redigere dette bagefter.

Bemærk venligst, at alle projekter er på samme niveau i teamarbejdsrum. Det betyder, at de projekter, du flytter, ikke længere bliver indlejret som overordnede projekter og underprojekter.

Projects

Bemærk

Organiseringen af dine mapper og projekter vil fremstå ens for alle dine teammedlemmer, hvilket betyder, at I alle har det samme referencepunkt, når I taler om jeres mapper og projekter!