Task Helper -laajennuksen käyttäminen Todoistin kanssa

• Verkkoversio
  • Windows 10
  • Linux

Huomautus

Task Helper -laajennus ei ole vielä saatavilla tiimeille ja työtiloille. Tilaa Todoist-sähköpostit saadaksesi tietää, milloin ne saapuvat tiimillesi.

Huomaatko koskaan tekeväsi melko tylsää ja toistuvaa työtä tehtävien ja alitehtävien hallinnassa? Se on pakollinen työ, mutta jonkun on tehtävä se, eikö niin? Tai käytä tätä Task Helper -laajennusta tällaisiin tehtäviin!

Task Helper -laajennuksessa on 3 automatisoitua tehtävätoimintoa, jotka kaikki on suunniteltu nopeuttamaan työtäsi ja poistamaan toistuvia tylsiä manuaalisia tehtäviä. Tämä toiminto on käytettävissä tehtävävalikosta:

• Käytä tehtävämääritteitä kaikkiin alitehtäviin.
  • Luo jatkotehtävä tehtävän valmistuttua.
  • Muuta tehtävä suorittamattomaksi tehtäväksi.

Laajennuksen määrittäminen

1. Kirjaudu Todoistiin osoitteessa https://todoist.com tai työpöytäsovelluksissa.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa sivuvalikosta Integraatiot.
  5. Klikkaa Selaa Integraatiot-asetusten yläosassa.
  6. Valitse Integraatiot-luettelosta AI Assistant.
  7. Klikkaa Add.
  8. Klikkaa Vahvista.

Kun käytät laajennusta ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään myöntämään sovellustietojen luku- ja kirjoitusoikeus.

Laajennuksen käyttäminen

1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Klikkaa tehtävänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Task Helper.
  4. Valitse yksi kolmesta Task Helper -tehtävätoiminnosta:
    • Toggle uncompletable task (Muuta suorittamatomaksi tehtäväksi): Tehtävän muuttaminen suorittamatomaksi tehtäväksi.
    • Complete and create follow-up (Suorita ja luo jatkotehtäviä): Voit valita, mitä määritteitä haluat lisätä jatkotehtäviin, kuten eräpäivät, tunnisteet ja tehtävän vastuuhenkilö.
    • Apply attributes to sub-tasks (Käytä attribuutteja alitehtäviin): Kuten eräpäivät, tunnisteet, prioriteetti ja tehtävän saaja.

Laajennuksen poistaminen

1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  2. Valitse Integrations.
  3. Klikkaa Task Helper.
  4. Valitse Poista.
  5. Vahvista klikkaamalla Poista.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia Todoistin Task Helper -laajennuksen kanssa, ota meihin yhteyttä.