Pikälisäyksen mukauttaminen

• Verkkoversio
  • macOS
  • Android

Mukauta Pikalisäys-ominaisuutta tarpeidesi ja työnkulkusi mukaan!

Voit muuttaa seuraavia asioita Pikalisäyksessä:

• Valitse näytettävät tehtävätoiminnot (kuten prioriteettitaso, vastuuhenkilö ja eräpäivä).
  • Muuta tehtävätoimintojen järjestystä.
  • Valitse, haluatko näyttää tehtävän toimintotunnisteet vai vain kuvakkeet.

Pikavinkki

Voit silti valita Pikalisäyksessä käytöstä poistamasi tehtävätoiminnot klikkaamalla/napauttamalla Pikalisäyskentän kolmen pisteen kuvaketta.

Pikalisäyksen mukauttaminen

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset. Sivuvalikossa on useita vaihtoehtoja.
  3. Klikkaa Pikalisäys.
  4. Valitse Pikalisäyksessä näkyvät tehtävätoiminnot klikkaamalla +-kuvaketta näyttääksesi toiminnon ja - -kuvaketta piilottaaksesi sen.
  5. Järjestä tehtävät uudelleen vetämällä ja pudottamalla.
  6. Näytä tai piilota tehtävän toimintojen kuvaukset Näytä toimintokuvaukset -valitsimella.
  7. Klikkaa Päivitä tallentaaksesi muutokset.

UKK

Kyllä, Pikalisäyksen asetukset synkronoidaan kaikilla alustoilla, joilla käytät Todoistia.