Conversation Starters -laajennuksen käyttäminen Todoistin kanssa

Alustat

• Verkkoversio
  • Windows 10
  • Linux

Huomautus

Conversation Starters -laajennus ei ole vielä saatavilla tiimeille ja työtiloille. Tilaa Todoist-sähköpostit saadaksesi tietää, milloin ne saapuvat tiimillesi.

Jos pidät säännöllisesti henkilökohtaisia tapaamisia, tiedät kuinka vaikeaa voi olla keksiä uusia, mielenkiintoisia ja jännittäviä kysymyksiä lisättäväksi esityslistalle joka kerta. Uuden Conversation Starters -laajennuksen myötä kiusalliset hiljaisuudet jäävät menneisyyteen!

Laajennuksen määrittäminen

1. Kirjaudu Todoistiin osoitteessa https://todoist.com tai työpöytäsovelluksissa.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa sivuvalikosta Integraatiot.
  5. Klikkaa Selaa Integraatiot-asetusten yläosassa.
  6. Valitse käytettävissä olevien integraatioiden luettelosta Conversation Starters.
  7. Klikkaa Add.
  8. Klikkaa Vahvista.

Kun käytät laajennusta ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään myöntämään Todoistille lupa lisätä uusia tehtäviä.

Laajennuksen käyttäminen

Avaa projektivalikko klikkaamalla projektin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.

Klikkaa sitten Add Conversation Starters.

Laajennuksen poistaminen

1. Kirjaudu Todoistiin osoitteessa https://todoist.com tai työpöytäsovelluksissa.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa sivuvalikosta Integraatiot.
  5. Klikkaa Conversation Starters.
  6. Valitse Poista.
  7. Vahvista klikkaamalla Poista.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia Conversation Starters -laajennuksen määrittämisessä tai käytössä, ota meihin yhteyttä.