Tauluasettelun käyttäminen Todoistissa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Taulut ovat tehokas tapa järjestää ja visualisoida Todoist-projekteja.

Viikoittaisista ateriasuunnitelmista viiden vuoden liiketoimintastrategioihin, tauluasettelun tarjoavat lintuperspektiivin edistymisestäsi ja auttavat sinua saamaan työt tehdyiksi.

Tauluasettelun avulla voit:

• Lisätä ja järjestää osiot uudelleen.
  • Käyttää osioita edustamaan projektin vaiheita.
  • Vetää tehtävät asianmukaisiin osioihin.
  • Näyttää suoritetut tehtävät.

Projektissa tehtävät näytetään kortteina. Jokainen osio näytetään sarakkeena. Tehtävät, jotka eivät kuulu mihinkään osioon, näkyvät oletusarvoisessa "Ei osiota" -sarakkeessa.

Kun tauluasettelu on käytössä, se synkronoituu laitteiden välillä:

Todoistin iOS-sovellusTodoistin Android-sovellus

Tauluasettelun vallitseminen

Kun luot uutta projektia, valitse Näkymä-osiosta Taulu.

Voit ottaa tauluasettelun käyttöön olemassa olevalle projektille tai näkymälle seuraavasti:

1. Avaa sivupalkista Tänään, Tulevat tai mikä tahansa projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa näkymäkuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Taulu.

Pikavinkki

Käytä Shift + V -pikanäppäintä vaihtaaksesi luettelo- tai kalenteriasetteluun.

Tauluasettelusta vaihtaminen

1. Avaa sivupalkista Tänään, Tulevat tai mikä tahansa projekti, tunniste tai suodatin.
  2. Klikkaa näkymäkuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Luettelo.

Uuden osion luominen tauluasettelussa

1. Vieritä olemassa olevia osioita oikeaan reunaan ja klikkaa Lisää osio tai paina vain s-näppäintä lisätäksesi uuden osion loppuun. Vaihtoehtoisesti voit viedä hiiren osoittimen olemassa olevien osioiden välillä ja lisätä uuden osion klikkaamalla Lisää osio.
  2. Kirjoita osion nimi.
  3. Klikkaa Lisää osio tai tallenna painamalla Enter.

Osioiden uudelleenjärjestäminen tauluasettelussa

1. Vie hiiren osoitin osion nimen päälle.
  2. Vedä ja pudota osio projektin uuteen paikkaan.

Tehtävien luominen tauluasettelussa

1. Klikkaa + Lisää tehtävä -painiketta osiossa, jossa haluat tehtävän olevan, tai käytä Pikalisäystä klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa +-kuvaketta. Vaihtoehtoisesti voit lisätä uuden tehtävän ensimmäiseen käytettävissä olevaan sarakkeeseen painamalla a-näppäintä.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja ota käyttöön kaikki parametrit (esim. eräpäivä, prioriteetti, tunniste jne.). Voit myös käyttää /-pikavalintaa lisätäksesi tehtävän tiettyyn osioon mistä tahansa.
  3. Tallenna uusi tehtävä klikkaamalla Lisää tehtävä -painiketta.

Tehtävien uudelleenjärjestäminen tauluasettelussa

Järjestä tehtäviä uudelleen vetämällä niitä osioiden sisällä tai osiosta toiseen.

Jos tehtävässä on alitehtäviä, ne eivät näy tauluasettelussa eikä niitä voi järjestää uudelleen samalla tavalla. Avaa sen sijaan tehtävä tehtävänäkymässä ja järjestä alitehtävät uudelleen.

Pikavinkki

🏃‍♀️ Aloita seuraava projektisi taulumalleilla, joiden avulla voit kirjoittaa kirjan, hallita sosiaalista mediaa, kehittää sovelluksen ja paljon muuta.

UKK

Kyllä, valittu asettelu synkronoidaan projektin jäsenten välillä. Jos joku vaihtaa toiseen asetteluun, se vaihtuu kaikille muille projektissa.

Kyllä, kaikki tauluasetteluun tekemäsi muutokset synkronoidaan kaikkien projektin jäsenten välillä.

Kyllä, on mahdollista valita useita tehtäviä tauluasettelusta kaikilla alustoilla.

Se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Kun tulostat tauluasettelussa, projektisi näytetään automaattisesti luettelona. Voimme mahdollisesti toteuttaa tulostettavan tauluasettelun tulevaisuudessa.