Käytä Existiä Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

Exist on tapaseuraaja, jonka avulla voit tuoda tietoja jo käyttämistäsi sovelluksista, jotta voit seurata kaikkia elämäsi osa-alueita. Integroimalla Existin Todoistiin voit luoda yleiskatsauksen päivittäisistä, viikoittaisista ja kuukausittaisista tuottavuustottumuksistasi.

Integraation määrittäminen

1. Kirjaudu Exist-hallintapaneeliin selaimessa.
  2. Klikkaa Add a service.
  3. Etsi Todoist luettelosta ja klikkaa Connect.
  4. Näkyviin tulee näyttö, joka pyytää lupaa integroida Exist Todoistiin. Klikkaa Agree.

Integraation käyttäminen

Saadaksesi paremman käsityksen kaikista tavoista, joilla voit käyttää Existiä Todoistin kanssa, käy Existin Todoist-sivulla.

UKK

Tätä integraatiota hallinnoi Exist. Ota yhteyttä Existin tukitiimiin saadaksesi apua osoitteessa hello@exist.io.

Kuinka voin poistaa integraation?

Jos et enää halua käyttää Todoistia Existin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Kirjaudu Exist-hallintapaneeliin selaimessa.
  2. Klikkaa Exist-käyttäjänimeäsi hallintapaneelin oikeassa yläkulmassa.
  3. Klikkaa Services.
  4. Etsi Todoist luettelosta ja klikkaa Disconnect.
  5. Kun sinua pyydetään vahvistamaan, haluatko irrottaa Todoistin Exististä, klikkaa Disconnect.