Butleroyin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Butleroy on henkilökohtainen avustajasovellus macOS:lle ja iOS:lle, jonka avulla voit yhdistää kalenterisi ja tehtäväsovelluksesi yhteen kalenteriin.

Integroimalla Butleroyn Todoistiin, voit luoda, muokata ja ajoittaa tehtäviäsi suoraan Butleroy-sovelluksesta.

Integraation määrittäminen

1. Klikkaa Butleroyissa alareunassa olevaa avatariasi avataksesi tämän päivän laatikon.
  2. Klikkaa rataskuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  3. Vieritä alas kohtaan Integrations.
  4. Valitse Todoist.
  5. Klikkaa oikeassa yläkulmassa +-merkkiä.
  6. Selainikkuna aukeaa, jossa sinukta kysytään lupaa Butleroyn ja Todoistin yhdistämiseen. Klikkaa Agree.
  7. Klikkaa Allow myöntääksesi Butleroylle pääsyn Todoist-tietoihin.

Integraation käyttäminen

Saadaksesi täydellisen ja ajan tasalla olevan kuvan kaikista tavoista, joilla voit käyttää Butleroyä Todoistin kanssa, tutustu Butleroyin Todoist-sivuun.

Integraation poistaminen

Jos et enää halua käyttää Todoistia Butleroyin kanssa, poista integraatio seuraavasti:

1. Klikkaa Butleroyissa alareunassa olevaa avatariasi avataksesi tämän päivän laatikon.
  2. Klikkaa rataskuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  3. Vieritä alas kohtaan Integrations.
  4. Valitse Todoist.
  5. Poista integraatio klikkaamalla Todoist-sähköpostiosoitteesi vieressä olevaa vaihtokuvaketta.

Pyydä apua

Tätä integraatiota hallinnoi Butleroy. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.