Numericsin käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Numerics on hallintapaneelisovellus, jonka avulla voit suunnitella oman yleiskatsauksen tärkeimmistä suoritusindikaattoreista ja mittauksista.

Integroimalla Todoistin Numericsin kanssa voit lisätä Todoist-tililtäsi tärkeitä tietoja, kuten päivittäisen tavoiteputken, suoritetut tehtävät ja tulevat tehtävät, hallintapaneeliin.

Huomautus

Numerics on saatavana vain iOS-, iPadOS-, Apple TV- ja watchOS-laitteissa.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Numerics-sovellus iOS- tai iPadOS-laitteellasi ja napauta My Dashboard.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa +-kuvaketta.
  3. Napauta Todoist.
  4. Valitse tiedot, joita haluat seurata.
  5. Napauta Choose Account.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa +-kuvaketta.
  7. Anna Todoist-kirjautumistietosi.
  8. Kun sinulta kysytään lupaa Numericsin integrointiin Todoist-tiliisi, napauta Agree.
  9. Kirjoita nimi, jota haluat käyttää, ja napauta sitten Save.

Integraation käyttäminen

Saadaksesi täydellisen ja ajan tasalla olevan kuvan kaikista tavoista, joilla voit käyttää Numericsia Todoistin kanssa, käy Numericsin Todoist-sivulla.

UKK

Jos et enää halua käyttää Numericsia Todoistin kanssa, integraatio voidaan poistaa seuraavasti:

1. Avaa Numerics-sovellus iOS-laitteellasi.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa tietokuvaketta ⓘ.
  3. Napauta Accounts.
  4. Napauta nimeä, jonka annoit Todoist-integraatiollesi.
  5. Napauta Remove.

Tätä integraatiota hallinnoi Cynapse. Ota yhteyttä heidän tukitiimiin saadaksesi apua.