Jäsenen ylentäminen Todoist Business -tiimin ylläpitäjäksi

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio

Tiimirooli

• Ylläpitäjä

Jos haluat ylentää Todoist Business -tiimisi jäseniä ylläpitäjäksi, toimi näin:

Huomautus

Sinun on oltava tiimin ylläpitäjä, jotta voit ylentää toisen ylläpitäjäksi.

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi tiimisi vasemmasta sivupalkista.
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Jäsenet.
  6. Etsi käyttäjä, josta haluat tehdä ylläpitäjän, ja klikkaa hänen nykyistä rooliaan oikealla.
  7. Valitse Ylläpitäjä.

Pikavinkki

Lue Alkuun pääseminen Todoist Business -ylläpitäjänä -artikkeli ja ota hyvä startti ylläpitäjänä.

Ylläpitäjän roolin vaihtaminen

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi tiimisi vasemmasta sivupalkista.
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Jäsenet.
  6. Etsi ylläpitäjä.
  7. Klikkaa roolia nimen oikealla puolella.
  8. Valitse Jäsen.

Pyydä apua

Jos sinulla on vaikeuksia ylentää joku ylläpitäjäksi tai muuttaa ylläpitäjän roolia, ota meihin yhteyttä.