Brug Indbakken i Todoist


Indbakken er standard stedet at tilføje nye opgaver, så du hurtigt kan få dem ud af hovedet. Vend derefter tilbage og lav en plan for, hvordan de skal håndteres.

Indbakken er en fantastisk måde at rydde op i dine tanker, så du kan fokusere på det, du laver lige nu.

For at tilføje en opgave til din Indbakke åbner du den nærmeste Todoist-app på din desktop, telefon, ur eller andet klik eller tryk på knappen Tilføj opgave, indtast opgavens navn og gem opgaven.

Enhver opgave, der ikke er føjet til et specifikt projekt, vil som standard blive føjet til din Indbakke.

add-task-web.png

Gennemgå og ryd regelmæssigt op i din indbakke. Afsæt et par minutter hver dag eller uge til at behandle alle de opgaver, der er blevet indsamlet i din indbakke.

For at blive mere organiseret skal du flytte dine opgaver til deres relevante projekter. Derefter skal du tilføje en forfaldsdato, så du altid husker at vende tilbage til dem senere.

move-task-web.png

Kvik-tip

På apps til web og desktop kan du trække en opgave til et andet projekt i sidebjælken.

Vær ikke bange for at slette opgaver fra din indbakke. Det er ok at beslutte, at en opgave egentlig ikke kræver din opmærksomhed. Du kan slette opgaven eller eventuelt flytte den til et andet projekt.

Lær mere om indbakken

  • Du kan flagge de vigtigste opgaver i din indbakke ved hjælp af opgaveprioriteringer på den måde glemmer du ikke at afslutte disse først.
  • Ikke sikker på, hvad du skal putte i et projekt, og hvad skal du beholde i indbakken? Lær om forskellen på indbakken og et projekt.
  • Når du har planlagt et par opgaver i din indbakke, kan du også bruge visningen I dag til at se, hvad der er på din tallerken i dag.