Brug mapper til at organisere teamprojekter

Har du mange projekter i dit team? Leder du og dit team efter bedre måder at organisere dine projekter?

Hvis det er tilfældet, så prøv at oprette en mappe!

Mapper er den perfekte måde at organisere dine projekter på, og de synkroniseres med alle dine teammedlemmers konti, hvilket betyder, at den måde, dine mapper og projekter er organiseret på, vil se ens ud for hele dit team.

Bemærk

Når du organiserer personlige projekter, kan du bruge underprojekter til at opdele større projekter.

Opret en mappe

1. Klik på dit Todoist-team i sidebjælken.
  2. Klik på Tilføj i højre side.
  3. Vælg Mappe.
  4. Navngiv din mappe.
  5. (Valgfrit) Åbn rullemenuen under Inkluder projekter for at føje projekter til din mappe (du kan også føje projekter til din mappe, efter den er blevet oprettet).
  6. Klik på Tilføj.

Flyt et projekt til en mappe

Kvik-tip

Du kan markere og flytte projekter til en mappe, mens du redigerer den. 🤯 Lær, hvordan du redigerer en mappe.

1. Klik på det team, dit projekt tilhører i sidebjælken.
  2. Hold musen over det projekt, du vil flytte.
  3. Klik på ikonet med tre prikker i højre side.
  4. Hold musen over Organiser i mappe.
  5. Vælg Flyt til mappe.
  6. (Valgfrit) Åbn rullemenuen under Inkluder projekter for at føje yderligere projekter til en mappe.
  7. Vælg den mappe, du vil flytte dine projekter til under Mappe.
  8. Klik på Flyt.

Rediger en mappe

Bemærk

Du skal være teamadministrator eller medlem for at redigere en mappe. Lær mere om roller, deres tilladelser og deres begrænsninger.

1. Klik på dit teams navn i sidebjælken. I højre side kan du se en liste over projekter og mapper, du har tilsluttet dig.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for mappen.
  3. Vælg Rediger og foretag de nødvendige ændringer.
  4. Klik på Gem for at bekræfte.

Slet en mappe

Bemærk

Når du sletter en mappe, flyttes projekterne i den pågældende mappe ud af den.

1. Klik på dit teams navn i sidebjælken. I højre side kan du se en liste over projekter og mapper, du har tilsluttet dig.
  2. Klik på ikonet med tre prikker til højre for mappen.
  3. Vælg Slet.
  4. Klik på Slet for at bekræfte.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at oprette eller bruge mapper i Todoist, bedes du kontakte os.