Brug Slack sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Slack er et skybaseret samarbejdsværktøj til teams. Det inkluderer chatrum (kanaler) organiseret efter emne såvel som private grupper og direkte beskeder. Alt indhold i Slack er søgbart, inklusive samtaler, links, filer og personer.

Med denne integration kan du oprette, tildele og udføre opgaver fra en Slack-kanal eller direkte besked.

Konfigurering af integrationen

1. Gå til https://todoist.com/slack/begin.
  2. Klik på dit teams navn.
  3. Klik på knappen Authorize og log ind på din Todoist-konto (hvis du ikke allerede har gjort det).

Brug af integrationen

Skriv /todoist efterfulgt af opgavens navn for at oprette en ny Todoist-opgave inde i Slack. Du kan inkludere forfaldsdato og tidspunkt, etiketter og projektnavnet, og det vil automatisk blive synkroniseret med dit Todoist.

Bemærk

Når et projektnavn indeholder mellemrum, skal du sørge for at fjerne dem, når du bruger kommandoen /todoist. Hvis du fx vil føje opgaven til projektet "Marketing Meeting" i Todoist, skal du skrive "#MarketingMeeting".

Konverter en hvilken som helst Slack-besked til en Todoist-opgave ved blot at klikke på (eller trykke på på mobilen) på ikonet med tre prikker og vælge Add a task. I pop-op-vinduet kan du redigere, hvad opgaven skal hedde, hvilket projekt den skal føjes til, tilføje en prioritet eller give den en forfaldsdato.

Kvik-tip

Vælg Add to Inbox as a task for at føje beskeden som en opgave til dit Todoist-projekt kaldet Indbakke. Denne opgave vil have Slack-beskeden som sit navn og vil ikke have nogen prioritet.

Enhver opgave, der oprettes med /todoist -kommandoen, kan udføres fra Slack ved at gå til opgaven i Slack-kanalen eller den direkte besked, klikke på rullemenuen More options og vælge Complete Task.

Enhver opgave, der er oprettet med /todoist -kommandoen, kan tildeles fra Slack ved at gå til opgaven i Slack-kanalen eller den direkte besked, klikke på rullemenuen More options og vælge Change assignee. I pop-up-vinduet skal du klikke på rullemenuen Choose an option, vælge den opgaveansvarlige og klikke på Change.

FAQ

1. Åbn indstillingerne for din Todoist-integration ved at gå til https: //todoist.com/app/settings/integrations.
  2. Find Slack i listen over integrationer.
  3. Klik på X -ikonet.

Bemærk

Dette fjerner applikationen for alle brugere i dit arbejdsrum.

1. Åbn https://app.slack.com/apps-manage i en browser.
  2. Vælg dit arbejdsrum.
  3. På listen over installerede apps vælger du Todoist.
  4. På posten for Todoist åbner du fanen Configuration.
  5. Vælg Remove app.
  6. Vælg Remove app igen for at bekræfte, at du ønsker at fjerne integrationen.

Kontroller venligst, at opgaven er i et projekt, som du deler med personen. Hvis din opgave ligger i din indbakke eller i et privat projekt, kan du ikke tildele den til en anden.

Nej, på nuværende tidspunkt kan du kun føje integrationen til ét arbejdsrum.

Nej, denne integration opretter kun forbindelse til individuelle Todoist-konti.

Dette betyder også, at hvis dit team selv gerne vil bruge Slack med Todoist, bliver de nødt til at oprette deres egen integration mellem Slack og deres Todoist-konti.

Nej, det er en midlertidig besked, der kun er synlig for dig.

Kvik-tip

Leder du efter en roligere, mere organiseret og mere produktiv måde at samarbejde på? Prøv Twist.