Brug Flock sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Flock er et skybaseret samarbejdsværktøj til teams, der lader dig samle og organisere dit teams kommunikatione-mails, møder, beskeder osv.ét sted. Ved at integrere Flock med Todoist, vil du være i stand til at oprette Todoist-opgaver direkte fra en kanal eller en direkte besked, mens du bruger Flock.

Konfigurering af integrationen

Bemærk

Selvom du kan bruge Flock på flere platforme (web, macOS, Windows, Android og iOS), vil du kun kunne godkende integrationen med Todoist via en browser.

1. Log ind på Flock.
  2. Klik på Apps i nederste højre hjørne.
  3. Vælg Todoist.
  4. Klik på Installer.
  5. Klik på Add New Configuration.
  6. Klik på Authenticate.
  7. Når du bliver bedt om tilladelse til at få adgang til din Todoist-konto, skal du klikke på Agree.

Brug af integrationen

For at få et komplet og opdateret overblik over alle måder, du kan bruge Flock sammen med Todoist, kan du besøge Flocks side til Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Flock, kan du fjerne integrationen således:

1. Log ind på Flock.
  2. Klik på Apps i nederste højre hjørne.
  3. Vælg Todoist.
  4. Klik på Configure.
  5. Klik på Delete.
  6. Når du bliver spurgt, om du vil slette konfigurationen med Todoist, skal du vælge Yes, delete.